Hva kjemikalier er nødvendig for en badestamp?

September 2

Hva kjemikalier er nødvendig for en badestamp?

Badestamper er en utmerket måte å slappe av og nyte en kveld alene eller forbinde med venner. Badestamper slappe musklene dine og senke blodtrykket. Ditt hjerte er oppmuntret til å fungere mer effektivt mens du slapper av i badestampen. Badestamper krever imidlertid mye vedlikehold og vedlikehold for å holde dem kjører effektivt og å holde dem i god form. Mesteparten av vedlikeholdet involvert er i form av kjemikalier, som må legges til rett tid og i riktige mengder.

Klor

Klor er et rensemiddel brukes til å beskytte badestamp vann fra bakterier og er den eldste tradisjonelle rensemiddel i spa industrien. Klor er enkel å bruke og kommer i både tabell og detaljert skjemaer som bare krever miksing med litt vann før du legger til bassenget. Problemene med klor er at den har en sterk lukt som er noen ganger ubehagelig, og du må legge den til din badestamp flere ganger i uken.

Brom

Brom er en annen rensemiddel noen ganger referert til som klor. Den kommer i tabletter eller granulater du sette inn i en flytende dispenser. Du trenger bare å fylle dispenser en gang enhver 10 til 14 dager. Det har ikke slik en ubehagelig lukt som klor. Men er brom dyrere enn klor. Brom har også en lav pH nivå, at du ofte justere badestamp er pH-verdier for å hindre skade på utstyret.

Ozon

Ozon er ikke en sanitizer, men brukes noen ganger i stedet for sanitizers. Teknisk en oksidant, likevel har noen desinfiserende effekter. Men det ikke er helt effektiv på egen hånd, kan det tillate du å redusere bruk av kjemiske sanitizers. Hvis du vil bruke ozon må utstyr kalt en ozonatoren. Ozon er vanligvis dyrt.

Biguanid

Biguanid er en hydrogen peroxide-basert oksidant. Det brenner cellen vegger av bakterier, drepe dem. Biguanid har færre lukt enn klor eller brom.

Mineral behandlinger

Mineral behandlinger er en annen måte å rense din badestamp vann. Putte seg inne filterelementet i en flytende dispenser. De må skiftes hver fire måneder og har ingen kjemisk luktene. De må imidlertid kombineres ofte med klor eller brom sanitizers. Ikke alle mineral behandlinger kan brukes med brom. De er også vanskelig eller umulig å finne, avhengig av hvor nasjonal innstilling.