Hva kjemikalier brukes til å sette ut skogbranner

May 26

Hva kjemikalier brukes til å sette ut skogbranner

Skogbranner kan være katastrofalt. De kan spre seg raskt og farlig gjennom store områder. Brannmenn jobber hardt for å sette ut disse brannene, men som ThinkQuest Bibliotek sier, "det er åpenbart ingen brannhydranter i en skog, er det vanskeligere å kjempe skogbranner. Tanker lastebiler kan ikke kjøres alle trær og mangel på veiene. Trær, pensel, og bladene gir ideelt drivstoff brannen fordi de er så brannfarlig." Derfor er legger ut skogbranner vanskeligere enn det ser ut. Spesielle prosedyrer (og kjemikalier) kreves.

Liten brannslukking

Skogbranner kan settes ved hjelp av spesialverktøy, inkludert en Pulaski (kombinasjon ax og hakke brukes til å grave en brann linje,) smokejumpers (brannmenn som spesialiserer seg på kampen store baner) og hotshots (små grupper ekspert brannmenn som handler i spesielt farlig situasjoner).

Å sette ut en stor brann

Store skogbranner kan settes ut ved hjelp av spesielle kjemikalier fra helikoptre for å kvele flammene. En av disse er en rosa brannhemmende kjemisk ofte kalt "sky Jello-O," Ifølge ThinkQuest Bibliotek. Himmelen Jell-O består av 85 prosent vann, 10 prosent gjødsel, spesielt ammoniakk fosfat og sulfate ioner og 5 prosent andre materialer, ifølge UCSB Science Line. Som andre flammehemmere fungerer det ved å stoppe kjemiske reaksjoner i brannen.

Forebygging

Det er et par ting en person kan gjøre for å unngå skogbranner, som slukke sigaretter riktig, unngå bruk av peiser, bruke grilling i trygge områder og rapportering enhver brann du se så snart som mulig, blant annet.

Årsaker

Branner krever drivstoff, oksygen og varme. I en skog, drivstoff er lett levert av trær og blader. Oksygen er alltid der og varmen kan gis av solen. For eksempel: en feilplassert glass eller plast flaske kan overopphetes med sollys. Når det er for varmt, kan det antennes gress, blader eller busker. Og før du vet det, brannen er apreading gjennom skogen. Andre årsaker til skogbranner inkluderer sigaretter, grilling, søppel, brennbare væsker og kamper.