Hva kjemikalier brukes i Hydroponic jordbær?

July 10

Hva kjemikalier brukes i Hydroponic jordbær?

Hydroponic jordbær dyrkes med sine røtter badet i en næringsrik løsning. Denne væsken gir dem alt de trenger for å vokse og produsere frukt. og hvis det gjøres riktig, resulterer i planter som kan vokse så mye som 25 prosent raskere enn de som plantet i jord. Hovedproblemet er at flytende næringsstoffer matet til plantene må inneholde riktig næringsstoffer i riktige mengder, og pH-nivået i vannet må være på riktig nivå for best resultat.

Makronæringsstoffer

Makronæringsstoffer er de næringsstoffene som voksende jordbær krever relativt store beslag. Noen av disse er naturlig levert av luft og vann, normalt karbon, oksygen og hydrogen. For å gi resten av makronæringsstoffer, legges nødvendige elementer til vannet som brukes til å mate planter i systemet. Disse næringsstoffene er kalium, magnesium, svovel, kalsium, fosfor og nitrogen.

Mikronæringsstoffer

Planter trenger åtte næringsstoffer i små mengder, kalles mikronæringsstoffer. Disse må være tilstede i alle løsning brukes til å vokse hydroponic jordbær, men er bare nødvendig i spormengder. Mikronæringsstoffer er molybnenum, jern, klor, kobber, mangan, kobolt, sink og kobber. Hvis disse elementene ikke er inkludert i hydroponic næringsstoffer mix gitt til jordbær, planter vil bli syk, ikke vokser riktig og kan dø.

pH balanse

PH balansen av næringsstoffet løsning er viktig for suksessen til hydroponically voksende jordbær. Hvis vannet blir for Basisk eller for surt, plantene vokse ikke godt og i mange tilfeller de vil dø. Voksende planter i et hydroponic system kan føre pH balansen av næringsstoffet løsning endre, så det er viktig å sjekke pH ofte, helst daglig. Jordbær foretrekker litt sure forhold, og en pH på 5,8 til 6.2 er best. Hvis pH er for høy, kan fosforsyre legges til lavere den. Hvis pH er for lav, kan kaliumhydroksid legges til å heve den.

Betraktninger

Noen hydroponic gartnere foretrekker å bruke standardiserte kjemikalier opprette riktig næringsstoffer blandingen mens andre bruker bare organiske forbindelser. Begge typene næringsstoffer vil fungere i hydroponic hagearbeid, men organisk blandinger kan være vanskeligere å måle og holde konsistent. Noen gode kommersielle produkter tilbyr begge typene næringsstoffer. Det er mulig å prøve begge typer næringsstoffer, og deretter stikke med en som synes å fungere best.