Hva kjemikalier bruker jeg lukker min Pool?

February 20

Lukke bassenget er en viktig årlig oppgave. Bruk en rekke kjemikalier til å behandle bassenget før du lukker det for vinteren. Ved hjelp av disse kjemikaliene vil holde bassenget rent gjennom vinteren og lettere å åpne om våren, samt holde bassenget i generelle orden og øke sin levetid.

Klor og klor sjokk behandling

Klor er en av de mest vanlige kjemikaliene som brukes til å lukke og vedlikeholde svømmebassenger. Det sanitizes og fjerner urenheter. Flytende klor kan brukes, men detaljert klor er et bedre alternativ fordi det er mer potent og stabil. Klor sjokk behandling er en super konsentrert mengde klor tilsettes samtidig. Hvis du bruker den, kan du vente tre til sju dager å fullføre lukke bassenget. Dette vil tillate klor til å returnere til en trygg nivå før tillegg av noen algaecides eller bassenget dekker.

Ikke-klor sjokk behandling

Non-klor sjokk behandling er en oksidant. Det brukes til å kontrollere organisk materiale og kombinert klor i svømmebasseng vann. Kombinert klor har blitt forverret av organisk materiale, som ammoniakk, det ødelegger. Kombinert klor blir stadig mindre effektive mer den beregnes. Vi presenterer ikke-klor sjokk kan eksisterende klor å gjøre jobben sin som en sanitizer. Non-klor sjokk ikke brenne eller slippe klorgass. Dette gjør det sikrere å bruke og lagre enn klorerte produkter.

Algaecides

Flere typer algaecides drepe noen eksisterende alger og hindre betydelig vekst når bassenget er dekket for vinteren.

QUATS er den mest populære, samt de laveste prisene. De lavere vannets overflatespenning og dele alger celler åpne. De brukes i små mengder å unngå skummende.

Polyquats er seks ganger sterkere enn quats. De brukes til å drepe eksisterende alger. Polyquats drepe sennep og svart alger i tillegg til grønne alger.

Kobber salter drepe eksisterende alger og brukes for forebyggende tiltak. Ved hjelp av kobber kan flekken bassenget over tid.

Kolloidalt sølv ligner kobber. Det attacher til bassenget vegger og gulv, gi dem konstant beskyttelse. Som kobber, kan sølv flekken bassenget vegger hvis lagt feil. Sølv også dreper bakterier, muligens minimere behovet for klor.