Hva kjemikalier bruker du når du åpner bassenget?

July 12

Hva kjemikalier bruker du når du åpner bassenget?

Åpne et utvalg etter den kalde årstiden eller fylle den med vann for første gang krever en forsiktig balansegang å gjøre den klar for bruk. Husk å teste vannet pH balansen og justere den til riktig nivå før du legger til rengjøring kjemikalier og de kjemikalier skal bruke bassenget før du bruker den.

Klor

Den mest kjent og tilgjengelig av bassenget vedlikehold kjemikalier, klor er nødvendig for å drepe bakterier og holde bassenget gratis alger. Klor er tilgjengelig i væske og gass former men trolig enkleste å bruke som et pulver. Sesongens første åpningen av bassenget, eller første gang bassenget eiere, begynner med grunnleggende klor og deretter kanskje søke etter (for eksempel brom) når blir du mer komfortabel med å bassenget eierskap. Over bakken bassenger generelt trenger ca 25 pounds av stablized klor per år (antar det vil være dekket i vintermånedene), mens i bakken bassenger, som pleier å være større, trenger ca 50 pounds. Når bassenget er oppe og går prøver å justere klor å ligge på rundt 1 ppm (deler per million).

Syrer og baser

Bassenget bør ideelt sett være litt alkaline med typiske pH balansen mellom 7.2 og 7.6 (7 er vurdert nøytral, over 7 er alkalisk og under 7 er sure). Hvis vannet for surt, Legg en alkalisk (base) materiale som natriumkarbonat (brus ash) og natriumbikarbonat (natron). To er natriumkarbonat langt sterkere. Bassenger som er for alkaliske, legge muriatic acid (delvis fortynnet saltsyre). Være forsiktig imidlertid syre er sterk nok til å skade materialer og huden hvis det er sølt utenfor bassenget.

Sjokk

Når du først åpner eller åpne et basseng, er noen støt nødvendig å umiddelbart øke klor. Sjokk er en kraftig antibakterielt sanitizer som rids pool av organisk materiale. Sjokk kjemikalier skal brukes igjen etter tung bruk eller hvis alger begynner å vises. En pose med shock behandler rundt 10.000 gallons av vann, så planlegge deretter. Non-klor sjokk er også tilgjengelig. Planlegger å bruke sjokk når åpning bassenget, muligens en eller to ganger mer per år avhengig av bruken, balanse og filtrering. Opprettholde bedre balanse og filtrering vil gjøre en andre eller tredje behandling mindre sannsynlig.

Algaecide

Det er en rekke bestemte merker av algaecide tilgjengelig, basert på ulike kjemikalier og varierende i både pris og effektivitet. Igjen, må for behandling avhenger av bruk, balanse og filtrering. Vanligvis er en quart nødvendig for over bakken bassenger mens to quarts bør opprettholde en i bakken. Pass på at du følger instruksjonene svært nøye.

Stablizer/Conditioner

En balsam, eller stabilisator, er en kjemisk som obligasjoner med bassenget er klor å holde det fra svekket fra ultrafiolett. Nøyaktig proporsjoner avhenger av intensiteten av UV i området, men i høy intensitet steder, for eksempel Arizona, stabilisator er generelt vedlikeholdt over 80 ppm å opprettholde klor nivåer.