Hva kan ta sted i tørketrommel ark å få lo av?

July 21

Lo er en uønsket bivirkning av vasking og tørking av klær i maskiner. Fiber og ulike partikler funnet på og i tøyet bryte fri og klamre seg til andre elementer i vaskeriet. Tørketrommel ark kan bidra til å holde lo klær, men mange av disse også inneholde kjemikalier, tilsetningsstoffer og potensielle allergener som du kan foretrekker å unngå. Du kan forebygge og fjerne lo naturlig og trygt med vanlige husholdningsartikler.

Lo Roller eller Tape

En lo roller gjør en god jobb med å fjerne lo, hår og andre partikler fra klær. Det er i hovedsak en spinnende papirrullen klissete på en tryllestav. Rull den over partikler du ser, spesielt på mørke klær, før vaske klærne eller før din klær for natten. Gjøre dette atter etter fjerner elementer fra tørketrommelen eller som du ha dem. Hvis du ikke har en lo roller, vind noen pakketape rundt fingrene - klissen-side- og fest den på linty områder av din klær. Rotere kassetten som det blir dekket med fiber.

Eddik i vask

Eddik kan forhindre at lo bygge opp på din mørke klær. Under vaskemaskinen din skyll syklus, legge til 1/2 kopp vann når det er litt vann allerede i maskinen.

Hindre Lint

Miksing lys og mørk vaskerom, eller selv å blande noen elementer laget av syntetiske fibre og noen fra naturlige fibre, kan øke sjansene for Lo vises. Vask alle din mørk separat, og bedre ennå, holde syntetisk med syntetiske stoffer og naturlige fibre med naturlige fibre. Denne vei stray fiber ikke vanlig og blir minst samme nyanse. Kontroller også alle lommer på alle dine washables er helt tomme før vask. En vev i vask kan opprette mye lo.

Vaskemaskin og tørketrommel interiør

Sjekk indre av både vaskemaskin og tørketrommel før vaske. Tørk inne i vaskemaskin og tørketrommel trommer med hendene for å samle alle oppbygging som kan ha blitt igjen fra tidligere Klesvask laster. Sjekk tørketrommelens lo fellen, og tom noen lo funnet i det. en tett lo fellen betyr mer lo på klær, og kan også være en brannfare. Fjern lo fellen etter hver belaste har tørket.