Hva kan & kan ikke gå ned en søppeltømming?

February 19

Hva kan & kan ikke gå ned en søppeltømming?

Mens en søppeltømming beviser en hendig verktøyet å kvitte seg med uønskede mat og utklipp, er det en grense for hvor mye den kan håndtere. En søppeltømming er ikke uslåelig. Du kan tette eller skade knivene hvis du velger feil elementer. Det er lurt å vite hva du kan og ikke kan sette ned salg slik at du kan forlenge levetiden på apparatet.

Hva kan gå ned

En søppeltømming kan håndtere en overraskende mengde varer. Ting som er fine å slipe inkluderer små biter av poteter (unntatt skins), små biter av frukt og tomater, små mengder kjøtt og små ben. Mange grønnsaker er fine å sette ned til disposisjon så lenge de ikke har trevlet eller fibrøse kvaliteter. Størrelse materie, så hold beløpene liten. Hvis du har store mengder mat å avhende, gjør det i flere etapper; ikke prøv å ting det ned på en gang.

Hva kan ikke gå ned

Store biter av kjøtt og bein enn de som er små bør ikke plasseres ned salg. Kaffe begrunnelse og egg skall er også no-nos. korn cobs, selleri, salat hoder, løk, asparges og artisjokker bør gå andre steder. Store mengder pasta kan også forårsake problemer med din disposisjon. Eksempel elementer er aldri et godt valg. Søppel sneiper, plast og metall i stedet å sende dem ned til disposisjon.

Vedlikehold

Ikke ting salg full før du kjører den. Sette i en liten mengde, kjøre motoren og fortsette med resten av hva du ønsker å selge. Kjør vannet i minst 30 sekunder hver gang etter sliping opp mat med søppel avhending, som vil bidra til å vaske bort alt som kan være klamrer seg til bladene. En gang i uken, hell en gryte med kokende vann ned til disposisjon å forvise noen fett eller fett i residensen. Prøve å kaste noen isbiter i salg og kjører det å bryte opp fastsittende mat. Hvis søppeltømming salgsboder, slå av strømmen til den og ser ned i å se hva kan være årsaken til problemet. Fjern alt som er jamming den, slå på og finne det restarte knappen - vanligvis plassert på bunnen av enheten under vasken.

Ekstra råd

Hvis du bor i en husholdning med mange folk, spesielt barn, post en liste av tingene som kan og ikke kan gå ned til disposisjon i vasken. Du kan kutte ned på uhell ved å gi folk en hurtigreferanse når de bruker salg. Hvis du har store store biter av mat som ikke passer ned et rør, kaste dem i søpla i stedet for å sette en belastning på din søppeltømming.