Hva kan jeg vokse i drivhus?

October 22

Hva kan jeg vokse i drivhus?

En hobby drivhus er en flott måte å hage, enten du bruker drivhuset for hagen din primære eller supplere en utendørs hage. Du kan vokse nesten alle plante i et drivhus, men noen planter er spesielt godt egnet for klimagasser miljøet.

Planter

Et drivhus er et flott sted å starte planter. Starter seedlings i drivhuset vil gi deg et forsprang på vekstsesongen for planter du vil flytte til en utendørs hage. Starte planter fra frø er også billigere enn å kjøpe planter fra en barnehage. Holde anlegget siste voksende reisemål i tankene: mens du starter nesten alle plante i et drivhus, noen vil gjøre bedre hvis de flyttet utendørs og andre vil være tilfreds med å være i drivhuset.

Vinter farge

Noen mindre hardfør planter kan bringes inn i drivhuset for beskyttelse mot kulden i vinter. Du kan også vurdere vokser noen vinter blomstrende planter som pansies eller søte erter å legge noen vinter farge drivhuset. Avhengig av forholdene i drivhuset, kan du også tvinge planter som du kan sette inn i ditt hjem i vintermånedene. Mange bønder gjerne har tropiske planter i deres drivhuset; disse plantene kan belønne deg med blomster og fargerike planter når lite annet er i blomst.

Grønnsaker

Mange populære salat grønnsaker - inkludert salat, greener og tomater--vokser godt i et drivhus. Hvis du ønsker å vokse tomater i drivhuset, må velge frø indikert for klimagasser bruk. Bruk nylig kjøpt jord og rense alle beholdere med blekemiddel og vann for å hindre spredning av plantesykdommer. Tomater dyrket i drivhus trenger ytterligere kalsium å hindre blomstre slutten råte; prøve å legge kjøttbenmel til jord. God tomat varianter for drivhuset dyrking inkluderer mirakel Sweet, tillit og Cabernet. Vidi søt paprika også vokser i et drivhus. De fleste tidlige varianter av auberginer gjøre det bra i et drivhus. Hvis du ønsker å vokse agurker, Velg mange klimagasser som ikke krever pollinering. Basilikum vokser i et drivhus; Velg fusarium-resistente ulike å unngå problemer med denne felles basilikum sykdommen.