Hva kan jeg Spray på en madrass å hindre mugg i å spre?

September 18

Mugg er en mold som trives i våt, fuktige forhold. Nøkkelen til å fjerne og hindre mugg sprer seg er å holde ting tørr og ren. Mugg vil bare vokse eller spredt i enkelte eksempel organisk materiale som stoff-dekket madrass, i varme temperaturer over 77 grader og overflater med overflødig tilsmussing og fuktighet. Rengjøringsmidler som rubbing alkohol, blekemiddel og sitronsaft effektivt drepe mold og mugg på kontakt.

Instruksjoner

•Spray madrassen med vannavstøtende spray. Disse spray coat overflaten av stoff med et beskyttende vannavstøtende kjemisk stoff som hindrer mugg fra vokser på overflaten og sprer seg til andre områder.

•Spray madrassen med sitronsaft. Surhet i juice vil drepe mugg og hindre den fra å spre seg. Skvette en håndfull salt på mugg å absorbere fuktighet, og deretter legge madrassen i solen til tørk. Tørk madrassen med en fuktig klut for å fjerne juice og salt.

•Kontroller en blanding av 1 ss av natrium perborate pulver med 1 pint av vann i en sprayflaske. Spray madrassen og la blandingen suge i 30 minutter. Tørk madrassen med en fuktig klut etter og la dem tørke.

•Kontroller en blanding av 2 ss av klor blekemiddel med en quart varmt vann. Spray madrassen og tillate blanding suge 5 til 15 minutter. Tørk madrassen med en fuktig klut og la dem tørke.

•Kontroller en blanding av 1 kopp rubbing alkohol og 1 kopp vann. Spray madrassen med blandingen og tørk av den med en klut. Tillate madrassen tørke ordentlig.