Hva kan jeg sette på min telefonsvarer stoppe telefon Telemarketing?

November 16

Telefonselgere er mennesker som uønskede ringe du prøver å selge noe. Telemarketing selskapene er i stand til å ringe hundrevis av telefonnumre i en kort periode.

Meldinger

Sette en melding på din telefonsvarer som indikerer at du ikke aksepterer uoppfordret telefonsalg samtaler og fjern du fra listen. Denne metoden kan ha vært mer nyttig i fortiden fordi telefonsalg samtaler er plassert av en datamaskin. Når telefonsvareren plukker opp, samtalen avsluttes umiddelbart og nummeret er plassert i rotasjon. Du bør motta færre anrop fra veldedighetsorganisasjoner.

Screening

Telefonsalg samtaler er datagenerert hundrevis av. Samtalen er koblet gjennom til et levende agent Hvis du svare telefonen. Hvis du svarer når maskinen svar er aktivert, kan du unngå å snakke med en telefonselger. Denne metoden kan ikke stoppe telemarketers fra ringer, men du trenger ikke å snakke med dem.

Enheter

Telefonenheter som stoppe telefonsalg samtaler arbeidet ved å sende et signal til den automatiserte oppringingsprogram indikerer at telefonen er frakoblet. Enheten er aktivert etter telefonsvareren går på, men du ikke trenger å forlate en spesiell melding på maskinen.