Hva kan jeg sette på min skjerm å oppbevare Flies?

June 3

Hva kan jeg sette på min skjerm å oppbevare Flies?

Holde flyr av windows er skjerpende, men en relativt enkel oppgave. Du kan kombinere flere teknikk for optimale resultater eller holde en mental note av hva synes å bli arbeider for din skjermene. Til slutt må du prøve å spore ned problemet i kilden, som søppel venstre utenfor vinduet, mer enn prøver å holde dem fra landing på din skjerm. Prøv noen av tipsene kostnadseffektivt å holde din skjermene fly gratis.

Rydde opp

Fjern eventuelle overskytende søppel eller planter fra rundt på skjermen og rengjør skjermene av noen rester som kan tiltrekke seg fluene. Hvis du vil utelate elementer som bærer alle slags lukt, kan du vurdere å forsegle dem i en veske eller plast container. Forlate mat eller urt planter rundt på skjermene vil bare tiltrekke seg fluer, og uansett hvor ofte du rengjør dem vil du fortsatt har et problem.

Bruk Bug Spray

Rikelig slukke din skjermene i morgen og kveld med bug spray designet for fluer som Farnam Flys-Off for kjæledyr. Fluene vil unngå kjemiske og finne et annet sted å lande i stedet. Hold et øye på skjermene jevnlig hele dagen for å avgjøre hvor ofte fluene er tilbake. Justere tidsplanen sprøyting tilsvarende ved å øke antall ganger du spray i dag å hjelpe fraråde fluer returnerer.

Prøv eddik

Bruker alle naturlige løsninger i en del eddik og en del vann i en ekstra sprayflaske og gjelder skjermer flere ganger om dagen. Dette er en helt naturlig måte å holde sjenerende fluer lander på din skjerm, forutsatt at du bruker den ofte nok. Eddik er også en utmerket rengjøringsmiddel, og kan bistå i å holde din skjermene fra samler skitt eller voksende eventuelle usett bakterier.

Bruk aldri tøymykner

Gni ned på skjermene med varmt stoff skyllemiddel ark tre ganger om dagen å avskrekke flyr fra landing på dem. Vurdere taping fem eller seks direkte på skjermen for en varig effekt. Endre ut ark som miste deres duft. Du vet når de ikke lenger effektiv eller har mistet sin makt når fluene starte tilbake.

Felle fluene

La ut en dyp krukke med smale lokk og legge en søt godbit eller annen mat i bunnen. Noen hull i toppen, stor nok for en flue å kile inn. De vil bli fanget og bare buzz om før du er klar til å kaste ut glasset. Fortsette å bruke noen av metodene ovenfor til å avlede fluene alt sammen i stedet for å tiltrekke dem til windows med glasset. Glasset kan deretter ta noen spredt fluene som snike forbi.