Hva kan jeg sette på falske tregulv å gjøre dem Shine?

October 24

Hva kan jeg sette på falske tregulv å gjøre dem Shine?

Laminatgulv kan gi huseiere utseendet på vakre tregulv uten kostnader og vedlikehold som tregulv krever. Laminat gulv er lett å rengjøre og holdbar, noe som gjør dem til det perfekte valget for opptatt familier. Men som alle andre gulv, må laminat rengjøres og omsorg regelmessig.

Smuss

En av de beste måtene å holde laminat gulv skinner er å holde dem fri for smuss og skitt som skaper en kjedelig utseende. Bruk en sopelime, støv mopp eller støvsuger forsiktig fjerne støv og rusk minst daglig eller mer ofte hvis laminat gulv i en høy trafikk område av ditt hjem.

Spot rengjøring

Holde gulv ser skinnende ved rengjøring små søl når de oppstår. For generelle spot rengjøring, varmt vann på en myk klut fungerer best. Bruk en liten mengde varmt vann for å rydde i rotet og tørr stedet raskt med en klut. Alternativt bruke en mild gulv renere å fjerne flekker og søl. Rydde opp søl så snart de måtte sikre at de ikke spre over kjøkkenet eller få spores rundt resten av huset. Små søl kan på gulvet forårsake flekker og skader laminat gulv over tid, noe som gjør dem ser sløv og skitne.

Mopping

Tørke laminat tregulv ukentlig eller mer ofte hvis nødvendig. En blanding av en kopp destillert hvit eddik og en kopp varmt vann, brukes sparsomt og tørket raskt vil forlate gulvet rent og glitrende. Ammoniakk blandet med varmt vann er også effektiv. Alternativt bruke en mild gulv renere blandet med varmt vann for å rengjøre gulvene. Mange laminatgulv produsenter anbefaler bestemte produkter for rengjøring av gulv, slik at disse produktene kan være det beste valget for gulvet. Når mopping, bruker renere og vann sparsomt og tørke gulvet raskt med en myk klut for å unngå fuktskader.

Unngå

Visse rengjøringsmidler vil forlate et belegg på laminat gulv, noe som gjør dem ser kjedelig i stedet for skinnende. Ikke bruk gulv voks eller skinne gjøre gulv skinne som disse produktene vil forlate en film som blir skitne og sotete over tid. Tilsvarende forlater tunge, såpe rengjøringsmidler en film, spesielt hvis de ikke er skylt. Unngå bruk av rengjøringsmidler og scrubbere, som vil lage riper i overflaten på gulv og redusere glans.