Hva kan jeg sette på bønne planter å hindre hjort i å spise dem?

November 17

Hva kan jeg sette på bønne planter å hindre hjort i å spise dem?

Hvis du har et problem med hjort komme i hagen din, har du sannsynligvis realisere at dyr ikke er altfor kresen om hva den forbruker. Hjort vil spise en rekke planter og bønne planter er intet unntak. Uten konstruere en barriere eller ellers gjør bønne planter utilgjengelig for hjort, er de trolig fortsette å spise dem med mindre du legger en avskrekkende på eller nær planter du vil beskytte. Det er mange remedier som fungerer.

Stinkende og krydret

Det kan være lukten av hagen litt ubehagelig, men blander opp en stinkende og krydret løsning spray eller helle rundt fabrikkene er en måte å holde hjort bort. De liker ikke lukten mer enn du gjør, og de absolutt liker ikke krydder hvis de prøver å spise anlegget til tross for lukt. Gjør dette avskrekkende ved sprengning seks rå egg i en blender og legge til fire eller fem chilipepper som habaneros eller scotch bonnets. Bland blandingen til å flytende det og Hell blandingen i en tom mugge. Angi kannen utenfor i solen for å varme et par dager og Hell blandingen på og rundt bønne planter. Lukten blir forutsigbart forferdelig og paprika i blandingen smaker forferdelig bør hjort tilnærming uansett.

Skrem dem bort

Bloodmeal og menneskelig hår gjør en skummel kombinasjon av hjort. Skjær noen bomull i 4-tommers firkanter. Bland sammen kvart kopp bloodmeal med en kopp hår utklipp og sette om en spiseskje av blandingen i midten av hvert kvadrat. Binde opp hjørnene i små poser og bruk en gummi band eller streng å knytte poser til plantene eller legge dem i nærheten. Hjort har en utmerket luktesans, og denne lukt vil advare dem til å komme unna raskt.

Få hårete

Uten å gå til bryet med å gjøre bloodmeal og hår baggies, kan du bruke menneskehår alene for å utføre samme oppgave, men du trenger mer av det. Bag opp håret fra en nylig hårklipp eller gå til en lokal salong og spørre å feie opp en bagful. Du kan bare spre håret over planting området å gi en duft som vil holde hjort fra bønner. Håret er et organisk materiale som til slutt vil absorbere i jorden og vil faktisk gjøre jord mer nitrogen rike.

Såpe

Ikke bare gjør din deodorant såpe holde kroppslukt unna, men det vil også frastøte hjort. Det er sannsynligvis på grunn av tilknytningen av lukten mennesker, fordi vi skremme hjort. Skjær opp en bar av deodorant såpe i fire biter og plassere en brikke i en nylon strømpe. Knytte dem til en innsats og sette dem i bakken i nærheten bønne planter. Lukten vil holde hjort og andre skapninger på 3 fot i alle retninger.