Hva kan jeg sette ned min toalettet fjerne tette?

October 21

Hva kan jeg sette ned min toalettet fjerne tette?

Når et toalett blir tett, er det ofte et resultat av å sette mye materiale eller fremmedlegemer, i bollen og forsøker å tømme den. Mens du tar skritt for å hindre toalettet fra tilstopping og overfylte i første omgang, det er ikke alltid mulig å helt unngå det. Selv om det er generelt en god tommelfingerregel å unngå å sette noe ned på toalettet, kan det være nødvendig å fjerne tette.

Varmt vann

En av de enkleste løsningene for å fjerne en blokkering er hell varmt vann ned i toalettet. Raskt helle 1 gallon i vasken kan mildne og løsne mindre tresko. Ifølge Planet Green, kan legger parabolen vask væske hjelpe denne prosessen av smøring materialet forårsaker tresko, gjør det enklere for vann vasker det bort.

Skap Auger

Et skap kvernen er et verktøy som vanligvis omtales som en slange. Dette er en manuell enhet som er egnet for å fjerne tresko som har blitt fast lenger opp i røret. Enheten er satt inn i toalettskålen, og dens ledning skyves ned i avløpet og inn i røret ved hjelp av en sveiv. Fordi det er en fleksibel kabel, kan det bli dyttet rundt kurvene i røret til det kommer i kontakt med materialet som forårsaker blokkeringen. Slår på sveiven lar enden av kvernen å hindre avfall og enten jobbe den løs eller kan du dra det.

Renne renere

Kjemisk avløp rengjøringsmidler er ofte forbundet med tømme vasken avløp; men kan de også helles ned i toalettet å løslate vanskelig tresko. Fordi kjemisk avløp rengjøringsmidler er svært caustic, kan de skade toalettet ditt hvis du bruker feil type. For å unngå dette, velger du en som heter trygt for porselen. Etter å sette kjemiske i toalettet, la det sitte i timevis idet instruert på instruksjonene før rødme toalettet flere ganger å fjerne restene av tresko fra ditt.

Wire hengeren

Sett inn en wire kleshenger ned toalettet ditt å løsne tresko som sitter fast på åpningen av avløpet. Dette er en minimal kostnad løsning som kan være et nyttig alternativ til en stempelholderen. Hengeren må være utbrettet slik at den ikke lenger holder sin opprinnelige form. Bøy ene enden slik at det ser ut som en krok og sett den enden inn i avløpet. Bruk wire for å hekte på saken som er clogging toalettet og prøver å jobbe den løs og dra.