Hva kan jeg sette min toalettskålen tømmes å hindre rustflekker?

March 22

Hva kan jeg sette min toalettskålen tømmes å hindre rustflekker?

Toalettet boller kan utvikle rustflekker. Dette er fordi rørene i toalettskålen begynner å rust og rustne vannet går inne i toalettet ditt. Du kan ikke sette noe i toalettskålen som vil hindre disse flekker, men du kan hindre flekker bli svært synlige ved å rense toalettet ofte.

Kool-Aid

Usøtet brus Kool-Aid vil fjerne rustflekker fra inne din toalettet uten å skade din toalettet. Slå av vannet i ditt hjem og skylle toalettet for å tømme toalettet. Bland nok brus pulver for å gjøre 2 quarts brus. Skrubbe rustflekker med brus løsning. Sitrus i løsningen vil lette rustflekker.

Eddik

Destillert hvit eddik er en husholdning rensemiddel som kan fjerne lett rustflekker toalett bolle. Tømme toalettet vann og skrubbe flekker med en scrub pensel dyppet i destillert hvit eddik. Bruk en myk-bristled pensel som vil fjerne rustflekker uten å skrape toalettskålen porselen eller glassfiber. Alternativt suge en ren klut med destillert hvit eddik og legger det over rustflekker på toalettet. La det sitte der i flere minutter før flekker er fjernet.

Natron

Natron er et felles husholdning element som kan fjerne rustflekker toalett bolle. Lage en tykk pasta av natron og vann som er samme konsistens som tannkrem. Natron lim vil fungere som en mild selvheftende som du kan gni over din rustflekker å fjerne dem.

Oppvaskmiddel

Dish såpe er kanskje den mildeste rengjøringsmetode du kan bruke til å fjerne rustflekker i toalettet. Bruk oppvaskmiddel som inneholder blekemiddel til forsterker opp sin evne til å fjerne rust. Bruke parabolen såpe til en gammel tannbørste og pensel over rustflekker. Denne metoden er effektiv i å fjerne lys rustflekker, men det kan ikke fjerne tøff rust merker.