Hva kan jeg sette min søppeltømming å gjøre det ikke stinker?

October 10

Hva kan jeg sette min søppeltømming å gjøre det ikke stinker?

Din søppeltømming gjør en stor tjeneste ved å eliminere mat og rusk som ellers ville skal kastes. Hvis din søppeltømming ikke få riktig skylles, rusk kan holde seg til bladene etterlot en ubehagelig lukt. Uten å måtte holde hendene her liten, potensielt usikre rydde opp, er det flere ting du kan strømme ned det å fikse lukten.

Boraks

Boraks pulver, som vanligvis finnes i delen Klesvask i din lokale matbutikk, er optimal for sine deodorizing evner. Slipp flere ss av boraks i din søppeltømming og la den være der i 15 til 30 minutter. Mens boraks sitter i i søppel fjerning, kok en stor gryte med vann. Når 15 til 30 minutter har gått, hell varmt vann ned til disposisjon å rense den.

Sitrusfrukter

Kaste sitron, oransje eller lime skreller ned salg og slå den på, kjører kaldt vann. Sitrusfrukter er naturlig mildt Sure slik at de kan spise gjennom fett og annet rusk som kan være klamrer seg til bladene forårsaker lukt. Hold det kalde vannet kommer litt etter salg er gjort tygge opp frukt peeling du la skyll grundig. I tillegg til rask opprydding frukt gjør, etterlater den bak frisk fruktig duft.

Isen

Slipp isbiter inn i søppel fjerning og slå den på med kaldt vann kjører. Isen vil bidra til å løsne alle partikler fast på blad så det kan vaskes bort. Fortsett å male opp is til lukt ikke lenger vedvarer. Det kan være nyttig å gjøre dette minst en gang i måneden for å holde bladene ren og skarp.

Eddik og natron

Dumpe flere kuler av bakervarer brus i salg. Langsomt helle en kopp hvit eddik i salg. Helle eddik i sakte som dette vil føre til en reaksjon mellom to. Denne fizzing og boblende vil bidra til å løsne alle fett, skitt og rusk fast på blad. Hell en gryte med kokende varmt vann ned til disposisjon å rense den etter minst 15 minutter.