Hva kan jeg legge til Clorox når Mopping gulvet?

February 10

Hva kan jeg legge til Clorox når Mopping gulvet?

Clorox er en klor strand brukes til å rense klær og husholdningenes overflater. Du kan bruke Clorox for å tørke flisgulv og noen tregulv - sjekk produsentens etiketter å sikre Clorox ikke kjedelig eller skade finish på gulvet. Når blander eller fortynne Clorox, være forsiktig med bruk av kjemikalier som kan føre til giftige gasser.

Fortynne Clorox

Det tryggeste tingen å blande Clorox med er vann. Når mopping gulv, kan du bruke 3/4 kopp Clorox til hver gallon av vann. Dette beholder høy rengjøring egenskaper uten å være for harde på gulvet er ferdig. Hvis du er opptatt av hvordan rengjøringsmiddel påvirker gulvet fullføre, fortynne dette ytterligere to gjør en mild klor bleike løsning.

Vaskemidler

Din mor kan anbefale blande Pine Sol med Clorox. Grunnen er at mens Clorox er en effektiv desinfeksjonsmiddel, det er en elendig rengjøringsmiddel. Pine Sol er et olje-basert rensemiddel som er en god renere men ikke stor desinfeksjonsmiddel. Ved å blande to, kan du få best av begge verdener uten å tørke to ganger. Mens det er ingen advokat gruppe eller forskning som viser at vannløselige rengjøringsmidler er trygt, det er er mange anekdotiske krav som er praksis vanlig og trygt.

Advarsel

Clorox company antyder det bare pengeskap å blande med Clorox klor er vann. Andre rengjøringsmidler eller forbindelser som kan føre til en kjemisk reaksjon kan forårsake giftig røyk fra Clorox, nemlig klorgass. Denne gassen var en kjemisk krigføring agent i andre VERDENSKRIG. Ammoniakk er den mest beryktede sammensatt. Blander to kan være dødelig. Du bør aldri blande Clorox eller noen andre klor, med en ammoniakk-basert produkt.