Hva kan jeg installere i stedet for støttemurer?

August 20

Hva kan jeg installere i stedet for støttemurer?

Huseiere har brukt støttemurer århundrer for å hindre erosjon av plener og hager. Men hvis du har en hage eller hagen område som bakkene, en beholder veggen er ikke det eneste alternativet. Du kan bruke flere andre metoder, avhengig av tonehøyden til skråningen og slik du vil den skal se ut. Likeledes, hvis du er en bonde, du kan forfølge naturlige alternativer til en beholder veggen.

I en plen

Hvis erosjon er et problem i plenen, er regrading terrenget et alternativ. Swales og terrasser skåret i landskapet avlede den naturlige flyten av vann og eliminere behovet for en støttemur. Andre alternativer omfatter plante trær og busker å holde jorda på plass. Blokker kan også plasseres strategisk for å tjene som en barriere for erosjon.

I en hage

Du har en rekke alternativer for jobboppbevaring i en hage. Pærer, ettårige planter, stauder, bakken dekker, lianer, busker og trær kan alle brukes. Arter skal velges når som finne artene pleier å utkonkurrere andre planter. Arter er også mer tørke tolerant og generelt deeper-rooted enn finne arter. Bakken dekker som eføy og gravmyrt, vinterglans er alle sterke dyrkere og utmerket for jord oppbevaring. Liten bakker, kan et lag mulch eller grus bidra til å forhindre erosjon. Bruk mulch eller grus i tillegg til eller i stedet for beplantning.

I landbruket innstillinger

I landbruket areal er støttemurer rettferdig ettall valgmuligheten. Restene av en høstet avling kan stå på plass før det er på tide å dyrke våren. Dette vil bidra til å holde jorda på plass mellom årstidene. Unngå praktisering av dyp pløying for grunt tilling når det er tid til å forberede jord. Dette etterlater dype røtter intakt, som bidrar til å holde overflaten jorda på plass. En vind barriere av eviggrønne trær kan også bidra til å forhindre erosjon.

Forankring en Retention-System

Materiale brukt for oppbevaring på en bratt skråning - om det er halm baller, lemmer, stein eller en annen nonliving ressurs - må være riktig installert for å sikre at det forblir på plass. Materialer som er utsatt for hyppige erosjon og avrenning, er det best å begrave det nederste laget en tredje til halvveis ned i bakken. Alle påfølgende lag settes litt tilbake på det nederste laget, lener seg i skråningen. For en bratt skråning, bør flere små lag være stablet opp i ansiktet av skråningen.