Hva kan jeg gjøre med min Tulip poppel treet?

July 9

Tulip poppel, Liriodendron tulipifera, går andre navn, inkludert tuliptree, gule poppel og tulip magnolia. Den tilhører Magnolia familien, produsere blomster verdig skjerm. Imidlertid begrenser potensielle størrelsen på tulip poppel hvordan og hvor du kan bruke dette treet.

Prøven treet verdig

Tulip poppel har noen problemer å oppnå størrelser mellom 70 og 90 føttene. Innfødt til øst fra sørlige områdene i New England til Florida, det noen ganger topper 150 fot høy. Har blader som er så lang og bred som 8 inches, med hvert blad med en figur som ligner silhuetten av en tulipan. Denne gir alene tre dekorativ klagen, men blomster som er kombinasjoner av oransje, grønn og gul, ligne de av tulip også. Furet grå bark er attraktiv, bemerker Universitetet i Connecticut Plant Database. Alle disse funksjonene kombineres for å gjøre tulip poppel en verdig prøven treet for verftet.

Faktorer å vurdere

Potensialet for tulip treet til å nå store høyder begrenser hvor du kan bruke i landskapet. Denne arten krever et vidåpent område hvor det kan vokse uten hindringer. Andre faktorer som dikterer hvor du kan bruke en tulip poppel er treets affinitet for litt surt, fruktbare og fuktig jord og treets forakt for varme, tørre områder. Du kan plante et tulip poppel trygt mellom US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 4 til 9, sier Missouri botaniske hagen.

Fordeler og ulemper

Blant de positive tulip poppel har er går for det at treet ikke er en favoritt mål av glupske sigøyner møll som ofte defoliates andre arter. Tulip poppel har evnen til å generere prangende fall farge med løvverk, det viser nyanser av gult. Ulempene med tulip poppel følger at mange planter vokser under den på grunn av sine grunne rotsystem. Treet er svak og utsatt for skade under stormer. Tulip poppel, er mens relativt fri for sykdom og insekt skadedyr, sårbare for angrep fra bladlus, som deretter kan føre til problemer med løvverk. Prangende blomster utvikle nær toppen av treet, noe som gjør dem vanskelig å se.

Sorten alternativer

Du kan velge forskjellige kultivarer av tulip poppel som passer til bestemte smak og behov i landskapet. Mindre versjoner inkluderer Compactum og Ardis, som er tilgjengelig for grunneiere med mindre verft. En spraglete form kjent som Aureomarginatum har et uklanderlig rykte for å produsere grønn-gul blader. Det vil vokse like høye som 80 fot, betyr det krever mye plass. En sjelden type tulip poppel, med nesten rektangulære blader, er Integrifolium.