Hva kan jeg gjøre med kjedelig keramiske fliser?

October 13

Keramiske fliser kommer i en rekke farger, størrelser og stiler. De er populære på grunn av sin skjønnhet og fordi de er svært enkel å rengjøre. De er hovedsakelig laget av leire silikat, som er bakt ved svært høy temperatur. Fliser kommer glaserte eller unglazed; The unglazed krever mye mer rengjøring og vedlikehold fordi de mangler det hardt ytre skallet som frastøter vann og skitt. Over tid, fliser kan bli kjedelig, men med visse rengjøringsmidler og noen albuen fett, kan bringes tilbake til livet.

Rengjøring kjedelig keramiske fliser

Rengjøre fliser regelmessig med rent vann og deretter grundig tørking med rent håndkle eller klut vil hindre mugg, mugg, smuss og skitt bygge opp. Fugemasse er sement og sand blandet med akryl og silisium. Hvis grout utette, det samler skitt og smuss og vil farge lett. Keramiske fliser vegger som er farget eller misfargede og kjedelig, lage en løsning av en fjerdedel kopp vaskemiddel med en gallon av vann og en svamp, forsiktig skrubbe områder som er farget og kjedelig. Når renset, tørk dem tørr med et håndkle eller rengjøring fille. Bruk en 50/50 blanding av blekemiddel og vann hvis flis og grout er alvorlig misfargede og skitne.

For flisgulv, bruk ikke noen slipende pulver, som det vil ripe og kjedelig skinne. Ikke bruk et rengjøringsmiddel som ikke er anbefalt for fliser. En løsning av tre kopper eddik til en halv gallon varmt vann gjør flisen gnisten og bringe den tilbake til livet. En annen god renere er barberskum, som kan brukes på gjenstridige flekker; Spray det på flekken, la den på i noen minutter og skyll av.

Opprettholde skinne

Når rengjøring, bruk bomull mopp, klut, svamp eller nonmetallic pensel. Fjerne støv og rusk ved feiende og mopping, rengjøring minst en gang i uken. Hvis det er en høy trafikk område, mopp mer enn en gang i uken. Skyll grundig med vann for å fjerne eventuelle rengjøring løsning rester igjen på gulv eller vegger.

For å beskytte arket, gjelde følte pads bein av metall, tre, plast eller jern møblene som kan la riper. En god kvalitet gulvmatte vil beskytte keramiske fliser fra slitasje ved å samle grus, sand, skitt, asfalt, olje eller oppkjørselen sealer som kan spores på gulvet.