Hva kan jeg gjøre for å bringe en hengende kål plante tilbake til livet i huset?

July 8

Hva kan jeg gjøre for å bringe en hengende kål plante tilbake til livet i huset?

Innendørs kål planter kan wilt skyldes overwatering, underwatering, feil temperatur eller sollys, dårlig jordsmonn, skadedyr sykdom. De vanligste kål sykdommene er dødelig, men moderne frø og transplantasjoner er bred for å motstå disse problemene. I de fleste tilfeller kan du gjenopprette anlegget til god helse med riktig vanning teknikker og gjødsling.

Vanlige kål sykdommer

Før du tar handlingen å forbedre anlegget helse, inspisere det etter tegn på sykdom. De vanligste kål sykdommene er svart etappe, preget av blå-svarte flekker og lesjoner på stammen og svart rot, preget av svart årer vokser gjennom bladene. Hvis kål har en av disse sykdommene, må det fjernes for å hindre infesting andre planter.

Insekt skadedyr

Inspisere kål for underskriver av skadedyr. Insekt skadedyr er mindre vanlig innendørs, kan de vises på kål planter Hentet fra utendørs. Den vanligste kål skadedyrbekjempelse er grønn, 1 1/2-tommen-lang kål ormen, som kan kontrolleres via handpicking, eller i alvorlige tilfeller, et program av Bacillus thuringiensis. Kål Mark måling 1/4 til 1/3 inch lenge kan hjemsøke kål røtter. I dette tilfellet, bland diazinon 25 prosent EC med vann og bruke det på anlegget jord.

Sollys og temperatur

Sett kål i et solrikt sted, ideelt i nærheten en eller øst-sørvendte. Kål planter foretrekker temperaturer mellom 70 og 85 grader Fahrenheit. Hvis naturlig temperaturen er varmere eller kaldere, Juster termostat til en mer ønskelig temperatur.

Vann, men ikke Overwater

Føl overflaten av anleggets jord. Det bør være fuktig, men ikke fuktig. Hvis jorden føles fuktig, ikke vann anlegget igjen til jord føles tørr. Når jorden er tørr, vann anlegget til jord er fuktig.

Legge gjødsel

Gjødsle en nylig transplantert kål plante med 8 oz med 20-20-20 gjødsel blandet med 1 gallon av vann. Gjødsle planten med 8 oz av 10-20-10 gjødsel blandet med 1 gallon vann hver tre uker etter at. Kål må jordsmonn trives.