Hva kan jeg forsegle trelast slutten korn med?

May 26

Trelast slutten korn er vanligvis rå og utsatte, noen ganger selv i forbehandlet tre. Dette etterlater åpne porene slik at fuktighet og kald eller varm luft fordreie trelast og forårsake omfattende skader hvis dette området av tre er igjen utsatt for lenge. Bruk slutten tetningsmasse av noe slag vil fullt beskytte tre brukt i både innvendig og utvendig programmer.

Sand korn først

Bruk en elektrisk slipemaskin å forberede slutten korn og gjøre det mer sealer vennlig. En høy-korns slipepapir bør brukes. Starte med lavere grus først på grovere slutten korn og arbeide opptil 180 til 320 grus for best resultat. Ideen er å lukke alle synlige hull og sprekker hvis mulig. Tykkere og eldre treet er, flere sprekker vises i slutten korn. Alderen tre slipes bare ikke nok, så i disse tilfellene ikke overdriv. Sand som du kan gjøre slutten korn så glatt som mulig.

Plukke din Sealer

Sliping sealer og skjellakk er to mest anbefalte produkter du kan bruke til å forsegle slutten korn. Men foreslå noen snekkere en blanding av like deler vann og trelim. Sistnevnte er mer hensiktsmessig for grovt slutten korn som er gjennomsyret av sprekker på grunn av alder eller overdreven tørrhet. Dette skjer vanligvis med gamle tretrapper eller piknikbord må være overmales med flekken.

Påføre første strøk

Bruk en flekker pensel for å bruke en glatt, tynne første strøk på slutten korn. For eksisterende møbler slutten korn bør du plassere objektet på en rekke sagkrakker eller legge det ned på noen to av fire spredt over en dråpe klut. Hvis du er tetting løs trelast bør du også bruke sagkrakker og en dråpe klut for å fange søl. Bruk lys penselstrøk og bruke sealer materialet jevnt.

Recoat behov

Når den første lag med sealer tørker, fordelt på en annen selv belegge slutten korn. Følg instruksjonene på kan best resultat, men de fleste programmer krever minst en time av tørketid. Jo grovere korn mer ekstra strøk vil være nødvendig. Hvis to strøk er nok holde maling på ny strøk til slutten korn er helt forseglet.