Hva kan jeg bruker å gjøre min huset lukt gode?

April 11

Hva kan jeg bruker å gjøre min huset lukt gode?

Det er mange ting som kan bidra til ditt hjem lukter mindre enn ren. Fra stillestående luft å pets og søppel som burde ha blitt tatt ut en stund siden, bli disse ubehagelig lukt fanget innenfor rammen av hjemmet ditt. Det er flere måter å gå om gjør hjem lukten god igjen.

Finn lukt

Det er ingen mening prøver å gjøre huset lukter godt hvis det er noe i det som vil fortsette å negere din innsats. Gjennomføre en grundig søk i hjemmet for å finne kildene til lukt. Sjekk for mold og mugg i mørke steder som under synker og bak apparater. Mold og mugg avgir en muggen lukt. Ta søppel ut av huset og sjekke at det ikke er et fjell av skittentøy stablet opp et sted. Pet ulykker, gammel mat og et urent kjøkken kan alle bidra til huset smelling dårlig. Adresse kilden før du fortsetter.

Air huset ut

Når du har eliminert hva gjorde huset lukter dårlig til å begynne med, er det nyttig å lufte stedet ut. Åpne dører og Vinduer til å opprette en jevn strøm av frisk luft gjennom hjemmet. Hvis du har en fan, plasserer den i et vindu eller døråpning vender mot utsiden og slå den på. Dette vil hjelpe tvinge gammel luft ut. La huset å lufte ut i flere timer.

Sukker og krydder

Kanskje du ikke har vært bakervarer hele dagen, men folk som kommer inn ditt hjem vil ikke kunne se forskjell. Linje en bakervarer ark med aluminiumsfolie og Forvarm ovnen til 200 grader. Legge smør på arket og pels det rikelig med kanel og sukker. Pop din concoction i ovnen på La det varme opp for en time. Ditt hjem vil lukter nybakte kanelsnurrer. En annen måte å lage vakre lukt fra kjøkkenet er å sette en gryte med vann på komfyren småkoke mens du går gjennom samlingen av krydder. Opprette din egen påfunn ved å legge til ting som kanel og muskat, vanilje potten. La det småkoke i 30 minutter til en time å lage en behagelig aroma å dvele igjennom din hjem.

Stearinlys og luftrensere

Luftrensere kommer i en rekke dufter og er perfekt for en rask aroma briste å dekke opp en plutselig lukt. Air freshener dufter vare ikke veldig lenge, men de er fint å ha på hånden for bestemte anledninger. Duftende stearinlys kan fylle et rom med en myk duft selv etter at du legger ut flammen. Vær forsiktig med stearinlys og ikke la dem brenne mens uovervåket. Kommersielle produkter kommer i en rekke former inkludert stoff refreshers, teppet pulver og reed ventiler.