Hva kan jeg bruke til ren hvit marmor i min dusj?

May 7

Hva kan jeg bruke til ren hvit marmor i min dusj?

Mens hvit marmor gir en glatt og elegant utseende badet, krever det en viss forsiktighet i sin omsorg. Marmor er porøs og lett farget og riper. Å holde hvit marmor hvite, er bruke høyre rengjøringsmidler og materialer av største betydning.

Ting å bruke for en rengjøring

Bland en mild oppvaskmiddel med varmt vann å gjøre det sudsy. Skrubbe marmor med en svamp eller ren klut dyppet i såpevann. Skyll såpe rester av med dusjhodet. Fukt en klut eller svamp og bruk den for å skyll av områder som dusjhodet ikke kan nå. Squeegee gjenværende fuktighet av dusj veggene og bruke et håndkle til å absorbere alle fuktighet for ikke å etterlate flekker eller striper. Hjem damprensere kan brukes til å rense marmor, men følg produsentens instruksjoner for bruk nøye.

Ting å bruke for hardt vann flekker

Hvis du bor i et område med hardt vann, er du ikke fremmed flekker og innskudd etterlater den bak. Hardhet skyldes en overflod av mineraler i vannet, hovedsakelig kalsium og magnesium. Disse innskuddene igjen fra hardt vann kan etch klinkekulen og må fjernes så snart du ser dem. Dempe en bomullspinne med hvit eddik og tørk området for å fjerne det hardt vannet. Eddik er en svak syre og kan skade marmor, så pass på å rense området umiddelbart med destillert vann når de hardt vannet er fjernet.

Rydde bort såpe avskum Buildup

Fra vanlige dusjer, vil en oppbygging av såpe avskum etterlate en film som kan matte klinkekulens naturlig glans. En løsning av en ½ kopp ammoniakk per gallon av vann kan bidra til å skjære gjennom såpe avskum. Fukt en ren klut eller svamp med løsningen og tørk marmor forsiktig. Skyll dusjen godt å eliminere gjenværende og squeegee området tørr. Følge opp med en absorberende håndkle å plukke opp fuktigheten. Bruk denne løsningen etter behov for sta buildup; bruker det for ofte kan kjedelig marmor.

Hva ikke å bruke

Marmor er lett skadet, så sterke kjemikalier bør unngås. Hvis du velger for å bruke kommersielle produkter å rengjøre marmor dusjen, Les produsentens instruksjoner nøye og forsikre deg om at er det trygt å bruke på marmor. Noe syrlig som sitronsaft og eddik bør unngås hvis i små doser for fjerning hardt vann. Også må unngås skuremidler, børster og scrubbing pads; Dette kan la riper bak.