Hva kan jeg bruke til å rense tre uten Restaining?

November 25

Bruke feil rengjøringsmiddel på tre kan forårsake en rekke problemer, inkludert utilsiktet restaining tre. Hvis din rensemiddel er for sterk, eller hvis du bruker for mye av det, kan det faktisk stripe finish og flekker av tre. Bruk rensning løsninger som er sterk nok til å fjerne flekker, oljer og andre forurensninger, men som er skånsom nok å ikke ødelegge stykket.

Vann

Vann er effektivt i renhold hverdagens skitt og rusk fra tre, og det vil ikke gjøre noen skade finish eller flekken hvis du bruker den riktig. Nøkkelen til å holde tre mål i perfekt stand er ikke suge tre med vann, som kan føre til slutt å boble opp. For å bruke vann effektivt, suge en klut i det, og vri den ut før det er litt fuktig. Gni klut over tre til er ren. Umiddelbart følge opp ved tørking tre helt med en klut.

Flytende Dish såpe

Flytende oppvaskmiddel dreper de fleste flekker at vann er i stand til rengjøring. En utfordring når du bruker den, er imidlertid å bruke så lite såpe som mulig for å få jobben gjort. Bruke mye såpe gjør det vanskeligere å rense den fra treet. I tillegg såpe rester tiltrekker skitt og rusk og gjør gulvene føler scummy. Bruk bare 1 eller 2 dråper per kopp vann. Dyppe en klut i løsningen, og vri den ut som mulig før skrubbe gulv med den.

Rubbing alkohol

Rubbing alkohol er effektivt i renhold olje flekker fra tre flater, og det er ikke ganske sterk nok til å ta mål av tre. For å bruke det, nyt en ren klut i rubbing alkohol, og vri den ut så det er fuktig, men ikke dryppende. Gni klut over tre til det vises rene. Ikke gni for hardt siden rubbing alkohol kan ta flekken av tre som ikke lukket ordentlig. Rubbing alkohol er også referert til som isopropanol. Det vil ikke skade tre fordi det tørker raskt og ikke medfører buckling eller fordreining.

Hvit eddik

Hvit eddik er effektiv i å fjerne alkaliske flekker fra tre, inkludert såpe rester og hardt vann flekker. For å bruke det, suge en ren klut i hvit eddik, og vri den ut så det er bare fuktig. Blot flekker før de er borte. Hvit eddik hjelper også skinne tregulv. Noen mennesker velger å legge til hvit eddik varmt vann når mopping gulv. Hvit eddik er helt naturlig, nontoxic og mat grade.