Hva kan jeg bruke til å rense tette kjøkken sluk

November 25

Hva kan jeg bruke til å rense tette kjøkken sluk

Kjøkken sluk bli ofte tett, slik at du med et avløp som tømmer veldig sakte eller ikke i det hele tatt i noen tilfeller. Dette fører til stående vann som ikke bare skjemmende men også usikre, da dette kan noen ganger føre lukt og bakterie vokse og spre. Du kan gjøre flere ting å tømme avløp kjøkken.

Årsakene til tette kjøkken sluk

Skylling mat biter i vasken er det hovedavdeling gjerningsmannen av en tett kjøkken avløp. Hvis du ikke har en søppeltømming, ender mat som blir skylt ned ofte opp sitter i en av kurvene i avløpet. Dette fører så til mold og mugg vekst sammen med bakterievekst i avløpet. På dette punktet vil en ubehagelig lukt utvikle og avgir ut gjennom din kjøkkenvask avløp åpning.

Stuper

En stempelholderen fungerer perfekt til å bryte opp tette rester i kjøkkenvasken. Kjøpe en liten stempelholderen fra maskinvare eller hjemme forbedring butikken fordi dette er mye mer hygienisk enn å bruke din toalett stempelet. Plasserer stempelet over din oppvaskkum avløp åpning og Kast avløpet akkurat som toalettet ditt. Skyll varmt vann i vasken skylle bort et knust opp rester.

Baking Soda og eddik

Etter benytter stempelet, hell en kopp natron i din avløp; Dette deodorizes vasken. Hell en kopp hvit eddik over bakepulver og se skummende reaksjonen som vil skje. Eddik desinfiserer og renser og skum laget av de to ingrediensene vil rense veggene i ditt kjøkken drenere rørene. La skum jobber for en time eller så, og skyll varmt vann i vasken.

Hindre en tett kjøkken avløp

Bruke et avløp stopper i kjøkkenet ditt synke. Dette sitter over avløp åpningen har svært små hull som tillater vannet gå gjennom, men fanger noen mat biter. Tom samlet maten i papirkurven kan daglig. Husk også å tørke av plater og kjøkkenutstyr før skylling dem av i vasken hvis biter av mat. Dette reduserer mengden mat skylte ned din avløp.