Hva kan jeg bruke til å rense min laminat tregulv?

March 30

Hva kan jeg bruke til å rense min laminat tregulv?

Laminat gulv kan bli funnet nesten overalt, fra hjem til bedrifter og selv gymnasier. Dette er en populær gulv som det er rimelig og svært holdbart. Ved å forstå sammensetningen av laminatgulv og vite hvilke rengjøring produkter fungerer best, vil du holde laminat ser ut som ny i mange år.

Hva er laminat?

Laminat gulv er laget av en rekke produksjon trinnene. Først, det er flere lag av tre komprimert sammen med maskinen for å gi et solid, solid gulv overflate. Deretter tillegg design kvalitet til gulvet, legges et trykt lag over komprimert tre replikere parkett. En tetningsmasse legges på toppen for å gi en glatt, skinnende overflate som hindrer væsker og flekker fra å trenge gjennom gulvet.

Fjerne løse Buildup fra laminat

Feiende er ofte alt du trenger å gjøre for å holde gulvet ren. Dette er kanskje viktigste, fordi når smuler, steiner og andre hardt rester biter bli sporet over gulvet, laminat kan raskt bli skrapte, innrykk og ellers skadet.

Rengjøring med hjemmelaget rengjøringsmidler

En damp mopp fjerner mest klissete rester, men hvis du ønsker en kraftigere kvalitet som desinfiserer og deodorizes, Legg ca 1 kopp hvit eddik til rengjøring bøtte vann. Denne mengden eddik fortynnet med ca 1 gallon av vann vil være trygt for bruk på laminat, men husk å vri moppen godt før mopping så laminat ikke er over-mettet.

Rengjøring med kommersielle produkter

Glass renere fungerer bra for en rask rengjøring av laminatgulv trekker ut skinne fullføres. Spray på støvsugeren og tørk av med en rengjøring fille eller mopp. Det er også flere kommersielle laminat rensemidler på markedet som kan enten være sprayet på og tørkes av eller lagt til en bøtte med vann for ekstra rengjøring makt.