Hva kan jeg bruke til å rense min kjøkken fliser?

October 28

Hva kan jeg bruke til å rense min kjøkken fliser?

Flisen er en vanlig overflate materiale brukes i kjøkken. Dette skjer også å være en av de messiest rom i hjemmet, hvor mat spruter og søl kan skape kaos på gulv eller benkeplater. Når du har å rengjøre fliser overflater, du vil bruke en rengjøring metode som er sikre og effektive. Den gode nyheten om brikken er at det er relativt enkelt å rengjøre. Selv om du har forsømt din fliser, kan du bruke husholdning forsyninger for å bringe flisen tilbake til en skinne.

Rutine rengjøring

Din hverdags rengjøring rutine kan være enkelt når det gjelder flis. Den beste måten å rengjøre flisen er ved hjelp av en svamp eller tørke med rent vann. Dette er vanligvis nok å tørke bort frisk fett og spruter eller mindre søl. Hvis du føler at jobben ikke krever litt mer muskler, legge til en liten skvett flytende dish såpe i vann til noen såpeskum og bruke den på samme måte. Dette vil være en sterk nok løsning for din daglig rengjøring behov. Hvis du vil bruke såpe, må du ikke bruke for mye eller det kan gi en rester eller film på flisene, spesielt mørk flis. Og hvis du gjør store områder som gulv, alltid holde vannet rent. Hvis det blir skyet eller skitne, dumpe det og fyll med friskt, rent vann.

Fliser flekker

Hvis din brikke er farget av mat som har stått for å tørke på kjøkkenbenken eller gulvet, eller hvis noen har sølt en væske som har forlatt en flekk, som drue juice, fortvil ikke. Fliser overflater rydde opp enkelt ved hjelp av én av to vanlige hjelpere vanligvis ikke tenkt som rengjøringsmidler. Spray noen barberskum på flekken eller helle club brus på den. Dekke flekken godt og la den barberskum eller club soda trenge flekken i 20 til 30 minutter. Etter tiden har gått, tørk den bort med en ren klut eller svamp.

Dampende

Damp rengjøring maskiner finnes ikke i hvert hjem, men de er nyttige i mange forskjellige måter. Flisgulv og benkeplater er de vanskelig å slå for dype rengjøring og desinfisering. Bruke en damp-rengjøring enhet for å spray en liberal beløpet av damp på gulvene. Disse maskinene kommer vanligvis med vedlegg verktøy som ser ut som børster og mopper. Steam løsner smuss og skitt, så det kan løftes enkelt, og de varme temperaturene også ødelegge bakterier og bakterier på overflaten.

Rengjøring Grout

Grout mellom din fliser kan være den vanskeligste delen av flis overflaten å rengjøre, spesielt hvite fugemasse. Hvis noe har misfargede din hvite fugemasse, få den tilbake til riktig farge ved hjelp av en blanding av blekemiddel og vann for å bringe den tilbake til sitt sanne farger. Bland en del blekemiddel å 10 deler vann. Du kan ha å styrke den for vanskelige flekker. Må ty til en farge grout renere hvis du har farget grout eller blekemiddel vil slå den en lysere nyanse, eller prøv oksygen blekemiddel i motsetning til klor.