Hva kan jeg bruke til å rense min dusj Pan?

June 23

Dusj pan er et område av badet som raskt akkumuleres skitt og buildup, forlater dusjområdet ser skitne og i noen tilfeller forlater deg med en glatt overflate. For å kvitte seg med alle opphoping i dusj pannen, er det noen rimelig rengjøring ingredienser du kan bruke.

Forholdsregler

Unngå bruk av kjemisk basert rengjøring produkter, som ofte bruker skadelige ingredienser som ikke skal inhaleres eller brukes i hjemmet. I stedet velge billig rengjøring produkter som allerede har på hånden og kan brukes med letthet, å vite at disse elementene vil forårsaker ingen skade til dusj panorering, din familie eller miljøet.

Natron

Natron fungerer godt i rengjøring og deodorizing. Skvette en liten skur av natron over en fuktig dusj gryte og skrubb ned dusj pannen med en våt nylon skuresvamp. Skyll dusj pannen og tørke med en ren klut.

Oppvaskmiddel

Parabolen såpe skjærer gjennom såpe avskum og oljer som er ofte tilstede i dusj pannen. Drypp en våt nylon skuresvamp med parabolen såpe og skrubb ned dusj pannen. Husk på at du kan også innlemme dette med natron teknikken, sprinkling bakepulver over dusj pannen og skrubbing med parabolen såpe og skuresvamp. Skyll dusj pannen når de er ferdig.

Eddik

Bruk eddik legger en desinfiserende element som dreper bakterier og mugg vekst. Nyt din nylon skure pute med hvit eddik og skrubbe over dusj pannen. Igjen, dette kan brukes med både den natron samt parabolen såpe ingredienser for en kraftig desinfiserende rengjøring rutine. Skyll dusj pannen når de er ferdig.