Hva kan jeg bruke til å rense Formica skap?

September 15

Hva kan jeg bruke til å rense Formica skap?

Formica er en rimelig og enkelt å installere løsningen for skap og benkeplater i hjemmet. Fra kjøkkenskapet til bad møbler er Formica et robust og rimelig alternativ. Det står opp til daglig bruk og misbruk Vel, spesielt med rens. Imidlertid kan det være vanskelig å skjule flekker og chips på Formica, så regelmessig vedlikehold er viktig å bevare utseendet på overflaten for livet av materialet. For å få mest ut av din Formica installerer, holde noen enkel rengjøring tips i tankene.

Kjemiske rengjøringsmidler

Mest allsidig rengjøringsmidler som kan kjøpes fra lokale hjem butikker er effektiv på Formica benkeplater. Husk å følge instruksjonene på etiketten for best resultat. Det er ikke nødvendig å stole på disse løsningene, spesielt hvis du tørke ned skap på daglig basis. Faktisk, kan gjentatte og overdreven bruk slites ned finish av din Formica. I stedet tørke frisk søl raskt med vann og en svamp eller med litt oppvaskmiddel.

Naturlige løsninger

Hvis du er usikker på om bruk av sterke kjemikalier på Formica fullføre, kan du velge i stedet for mer naturlig, hjemmelagde løsninger. For eksempel er hvit destillert eddik lett tilgjengelig i de fleste dagligvarebutikker. Det er et kraftig rengjøringsmiddel når blandet i like deler med vann. For fett og satt flekker, kan sitronsaft og salt være påført og lov å sette i flere minutter før tørke bort med en klut og vann.

Uten slipeeffekt verktøy

For vanlige skap rengjøring er ikke-slipende rensemidler tilstrekkelig. En huset svamp kan behandle rot uten forårsaker permanent skade på overflaten. I stedet for en svamp, kan du bruke en terrycloth parabolen håndkle, soft-bristled skrubbe børste, papirhåndkle eller Lin rag.

Slipende rensemidler

I sjeldne tilfeller satt flekker eller buildup kan slipende rensemidler være nødvendig. Hvis du har bakt-on mat eller fett som har vært på plass på overflaten i lang tid, eller hvis overflødig limet har tørket på overflaten av Formica, må du for eksempel skrubb området med stålull eller en solid skrubbe børste. Dette bør være en siste utvei, men fordi det kan føre til permanent skade finish. Prøve å behandle rotet med neglelakk remover. La aceton-baserte renere settet i flere minutter, deretter skrape bort med rett blad.