Hva kan jeg bruke til å rense et flislagt Shower?

May 31

Hva kan jeg bruke til å rense et flislagt Shower?

Flislagt shower kan bli stygge hvis ikke riktig renset. Hvis brukes ofte, kan fliser utvikle tykke lag av skitt, mugg og hardt vann innskudd. Så lenge du regelmessig rengjøres med den riktige materialet, kan du gjenopprette din fliser naturlig lys skinne. Natriumbikarbonat i natron trenger fugemasse for å gjenopprette sin naturlige glans, mens natriumhypokloritt i husholdningenes blekemiddel dreper muggsoppsporer.

Eddik

Hvit eddik er et multi-purpose rengjøringsmiddel spesielt nyttig for fjerne såpe avskum og hardt vann. Hvis din fliser består av naturlig stein (marmor, kalkstein eller granitt), bruker ikke eddik. Hvis din fliser består av keramiske eller syntetisk materiale, men spray dem med full styrke eddik. Vent ca 15 minutter og skrubbe fliser med pensel før skyll grundig. Tørr flisene å hånd for å hindre ny vann innskudd fra forming.

Natron

Grønne oppussing nettstedet igjen neste anbefaler natron som en trygg, naturlig renere for flis dusj. Det er spesielt nyttig hvis du har skitne fugemasse, fordi natriumbikarbonat trenger grout og gjenoppretter den naturlige glans. Fukt 3 kopper natron med vann og bland til en fast pasta. Bruke lim til fliser og fliselim og bruke tannbørsten eller skrubbe børste. Skyll med vann og tørk for hånd.

Bad renere

For en rask, men grundig rengjøring, prøv å bruke et standard, universalmunnstykke bad og flis renere. Disse produktene er spesielt formulert for å rengjøre fliser overflater og krever ingen spesielle forhåndsregler og kontroller. Bare spray, skrubbe og skylle. For å få jobben gjort raskt, men effektivt, råder Good Housekeeping arbeider i inndelinger. Spray en del av fliser, vente noen minutter, så spray en annen inndeling. Skrubbe den første delen påvente renere å trenge den andre delen. Spray den tredje inndelingen før skrubbing den andre delen. Fortsett på denne måten til du er ferdig med hele dusjen.

Bleach

Klor er spesielt nyttig hvis du har mugg i dusjen, fordi natriumhypokloritt dreper muggsoppsporer kontakt. Mix-5 deler vann med 1 del blekemiddel. Spray blandingen over din fliser og skrubbe området grundig med scrub pensel. Skyll hele dusjen for å fjerne alle blekemiddel. Tørr flisene og fugemasse med en klut.

Sitron olje

Sitron olje fungerer best som et forebyggende tiltak, ikke som et rengjøringsmiddel. Webområdet Merry Maids anbefaler en sporadisk skrubbing med sitron olje som en måte å hindre buildup i en flis dusj. Bare fukt en klut med sitron olje og polsk flisene grundig.