Hva kan jeg bruke til å rense en nylig polert Vinyl kjøkkengulvet?

October 25

En nylig polert vinyl kjøkkengulvet vil skinne for uker hvis stelt riktig. Men kan et kjøkken være en rotete sted. Søl og skitt blir raskt når glitrende gulvet i en snusket stygt. Mange rengjøringsmidler - som blekemiddel eller ammoniakk - vil gi kjøkkengulvet litt laber. Heldigvis vil flere rimelig elementer rense en nylig polert vinyl gulv uten sløver finish.

Støv mopp

Overflaten rusk som skitt og småstein kan skade, kjedelig og klø vinyl gulv. Du kan fjerne rusk fra kjøkken gulvene med hjelp av en ren, tørr støv mopp. Imidlertid vil støv mopper ikke gi kjøkkengulvet en dyp rengjøring. Plasser støv mopp hodet på gulvet og begynne å flytte det over vinyl i en "S" formet mønster. Fortsett på denne måten til du har grundig tørker hele gulvet. Gjenta denne prosessen hver noen dager for å holde gulvet ser sitt beste.

Hvit eddik

Ikke bare vil hvit eddik fjerne smuss og skitt fra kjøkkengulvet, det også vil skjære gjennom fett og eliminere ubehagelig lukt. Eddik er naturlige, det er trygt å bruke rundt familien din og vil ikke fylle hjemmet ditt med giftige rester og harde røyk. Helle eddik i en sprayflaske, tåke problemområder og gni den ren med en svamp. Hvis du renhold hele vinyl gulv, fylle en bøtte med like deler vann og hvit eddik og mopp som du normalt. Tillate eddik blandingen til luft tørr på vinyl kjøkken gulvene.

Oksygen Bleach

Fjerne mugg og mugg eller lyse flisen fugemasse, bruk oksygen blekemiddel. Oksygen blekemiddel fungerer mye på samme måte som klor forventer uten alle ulemper. Oksygen blekemiddel fylle ikke hjemmet ditt med giftige kjemikalier, eller vil det skade eller misfarges overflater. Mix 1 kopp oksygen bleke med 1 gallon lunkent vann og fukt en svamp i løsningen. Tørke av gulvet rent med svamp. Hvis du renhold flisen fugemasse, senke en gammel tannbørste i blandingen og begynne skrubbing grout ren i flere sekunder. Tørk blandingen av gulvet med en svamp dempet i kaldt vann.

Oppvaskmiddel

Rengjøring hele kjøkkengulvet krever ikke dyrt kjemikalier som vil etterlate et glatt rester. Den samme oppvaskmiddel du rydde retter vil rense og skinne vinyl gulv. Tørke kjøkkengulvet som du normalt ville, men bruke et rengjøringsmiddel med 1 gallon av vann og tre dråper av mild oppvaskmiddel i stedet for en kommersiell renere. Når du er ferdig mopping gulvet, skyll blandingen av vinyl med kaldt vann og la luften tørr.

Gjenoppretter glans

Hvis kjøkkengulvet nylig polert vinyl har mistet sin luster, kan du gjenopprette skinne med ren sitronsaft. Fyll en liten bolle med sitronsaft og fukt en ren svamp i den. Tørk etasjer med juice-fylt svamp og la luften tørr. Ikke bare får sitronsaft vinyl å skinne, men det vil også fylle ditt kjøkken med en ren, sitrus aroma.