Hva kan jeg bruke til å rense en Microfiber sofa?

July 27

Utlån både komfort og estetisk appell, er microfiber sofaer lett å omsorg for og ren. Mens du kan ha din sofaen profesjonelle renset av en møbeltrekk renere, kan du også velge å ta vare på det selv. Med noen få materialer kanskje du allerede har liggende rundt hjemmet; din mikrofiber kan se ut som nye igjen.

Støvsuger

Mellom kjæledyr, barn og daglige liv kan sofaen samle mye av smuss. Skjuler mellom fiber, kan skitt og matpartikler gjøre sofaen vises snusket og kjedelig. Bruk pensel feste støvsuger for å fjerne skitt. Fjern puter og vakuum både sider så vel som under. Tvinge penselen forsiktig inn i sprekker og vanskelig tilgjengelige steder å fjerne så mye smuss som mulig.

Oppvaskmiddel

Ofte du kan rengjøre flekker og skitne områder med varmt såpevann. Bruk den mildeste såpe tilgjengelig og unngå blekemidler og lagt dufter. Fukt en klut eller svamp med såpevann og vri den ut. Ikke mette sofaen fordi det kan føre til mugg problemer senere. Når området er ren, at den tid å luften tørr uten dekker den opp med tepper eller puter eller sitter på den.

Natron

Natron er et effektivt materiale i fjerne fettflekker. Strø natron over en fett flekken etter blotting opp som mye frisk fett som du kan med et papirhåndkle. La bakepulver på området over natten og vakuum det opp om morgenen. Mye av flekken vil har blitt absorbert. Du kan bruke såpevann rydde opp resten. Hvis sofaen ikke lukter så rent fra røyk eller kjæledyr som pleier å sove på det, dryss natron over sofaen og la den over natten for å absorbere lukt. Vakuum det opp om morgenen.

Stoff repetisjon

Ikke bare stoff repetisjon gir sofaen en behagelig lukt, er det effektive i å fjerne dyrehår. Mist et område med den og bruke en gloved hånd for å tørke området i en sirkelbevegelse. Gummi eller latex hansker fungerer godt for dette. Som du tørke forsiktig sofaen, vil pet håret ballen i hånden. Avhende dyrehår og fortsette spritzing og tørke for å fjerne håret så mye som mulig.