Hva kan jeg bruke til å rense en marmor Tabletop?

January 23

Hva kan jeg bruke til å rense en marmor Tabletop?

Marmor bordplater legge skjønnhet til boliger. Steinen kommer i mange farger og forbedrer utseendet på et rom. Siden marmor er en naturlig stein, må det lated bekymre å beskytte den. Upassende rensning kan resultere i kostbare reparasjoner og selv erstatninger. Mange kommersielle produkter advare imot benytter produktet på marmor på grunn av delikate overflaten. Hvis marmor bordplater ikke lukket ordentlig, kan flekker suge dypt inn i steinen og bli enda vanskeligere å fjerne.

Flytende oppvaskmiddel

Opprette en svak rengjøringsmiddel ved å blande væske oppvaskmiddel med varmt vann. Legg til 1 til 2 tsp. av en mild oppvaskmiddel til 1 QT varmt vann og fukt en svamp med løsningen. Tørk forsiktig av marmor overflaten for å rense det ukentlig. Marmor overflaten trenger skylle grundig hver gang du rengjør fjerne såpe rester. Tillater såpe å bygge opp på overflaten kan skade steinen. Alltid tørre overflaten med en myk vaskeklut fordi air tørking det kan medføre skader.

Hydrogenperoksid

Poulticing brukes til å trekke ut flekker av marmor. Denne prosessen holder området våt slik at grtomslag løsningen trekker flekker fra marmor. Grtomslag løsninger opprettes ved å kombinere hvitting pulver med et rengjøringsmiddel. Du kan kjøpe hvitting pulver, også kjent som kalsiumkarbonat, i marmor forsyning butikken. Opprette en hvitting grtomslag ved å kombinere en lik mengde hvitting pulver og kosmetisk karakter hydrogenperoksid, ofte referert til som utvikler. Legg til to til tre dråper ammoniakk til lim og spre den over flekken. Dekke flekken med plast brytes eller fuktig papir håndkle og la den sitte i tre til fire timer. Etter fjerner flekken, skyll og tørk området. Legge mer av løsningen om nødvendig. Hydrogenperoksid og hvitting pulver fungerer bra på fjerne organiske flekker som te, brus og kaffe.

Ammoniakk

Hvis du ikke har tilgang til en hvitting pulver, kan du opprette en pasta for å fjerne organiske flekker med ammoniakk og kosmetisk hydrogenperoksid. Kombiner en lik mengde begge ingredienser, suge papirhåndklær med løsningen og plasser papirhåndklær over marmor flekken. Dekk flekken med plastfolie felle i fuktigheten og la løsningen fungerer for to til tre timer. Inspisere flekken nøye gjenta fjerningen flekken til du fjerner den fra marmor. Når du fjerner flekken, skyll og tørk området for å beskytte marmor.

Aceton

Olje flekker krever en sterkere grtomslag løsning fra en lik mengde hvitting pulver og aceton. Før du bruker lime, tørk flekken med en vaskeklut fuktet med ammoniakk. Bruk Lim over flekken og dekker området med plast brytes. Lim må sitte i to til tre timer for å trekke ut flekken helt. Bruke lim på nytt om nødvendig og skyll og tørk området nøye.

Advarsler

Alltid teste rengjøringsmidler på små og iøynefallende først for å sikre at de ikke ødelegge marmor overflaten. Aldri bruk syreholdig rengjøringsmidler som sitron eller eddik på marmor fordi de kan ødelegge overflaten. Hvis du ikke kan fjerne flekken fra marmor, Kontakt leverandøren marmor eller en profesjonell renere for å hjelpe deg i prosessen. Unngå å bruke sterke rengjøringsmidler på marmor fordi de vil lage riper i overflaten.