Hva kan jeg bruke til å rense en langsom Badekar avløp?

June 13

Badekar avløp bli treg og tette av flere grunner. Hår, såpe, filler og selv små leker kan vaske i vasken og bli fanget i avløp. Flere alternativer er tilgjengelige prøve og fjerne tresko og lagre bekostning av ansette profesjonelle rørleggere.

Stempler

En stempelholderen kan brukes i en rekke avløp prosjekter. Når du bruker en plunger, tilsett vann til avløpet så du presser vann og ikke luft. Koble overflyt på badekaret. Mange overflyt må demonteres å tilstrekkelig sel seg. En våt rag oppretter en effektiv segl når stappet inn i overflyt røret.

Kjemisk avløp rengjøringsmidler

Kjemisk avløp rengjøringsmidler inneholder vanligvis en kaustisk kjemiske som natriumhydroksid. Andre avløp rengjøringsmidler inneholder saltsyre. Hjemmelaget avløp rengjøringsmidler bruke en blanding av natron og hvit eddik, etterfulgt i avløpet en gryte med kokende vann. Ingen av disse kjemikaliene skal brukes i en stoppet avløp. Bruk disse kjemisk avløp rengjøringsmidler i langsom avløp og forebyggende vedlikehold.

Pipe-rengjøring maskiner

Mekanisk rengjøring maskiner finnes på de fleste utstyr utleie butikker. Dette består av spesielle stenger eller en tromme med kabelen som spinner for hånd eller med en elektrisk motor. Den kabel eller stav, er satt inn i røret og laget å spinne av motoren. Rengjøring hodet beveger seg gjennom røret, er rusk presset gjennom systemet eller trukket tilbake av renne av operatøren.

Vann Rams

En vann-ram tvinger komprimert luft inn i rørene ved høyt trykk. Trykket er flere ganger en stempelholderen kraft. Luften slippes, opprette høytrykk mellom tresko og segl. Styrken på vannet kan blåse vann gjennom nærliggende innslag feller om tresko er langt nok ned rørene.