Hva kan jeg bruke til å holde min oppvaskkluter i?

April 13

Hva kan jeg bruke til å holde min oppvaskkluter i?

For en effektiv kjøkken er en "clean-up zone" et must. Denne sonen kan inneholde enten bare vaskemidler, børster, kluter og håndklær eller kan også inneholde retter, glass og bestikk. Det er mest hensiktsmessig for de fleste hvis det ligger i den kjøkkenet synke og/eller oppvaskmaskin. Oppvaskkluter bør holdes i sonen rydde opp innen rekkevidde av personen håndtering parabolen opprydding. (

Skuff

Hvis du har skuffen plass på kjøkkenet, er en skuffen ideell for oppbevaring oppvaskkluter. Jo dypere en skuff er, jo bedre, avhengig av hvor mange oppvaskkluter må du lagre. Brett oppvaskkluter tilpasses plass, og plassere dem med flippen mot deg, som er spesielt nyttig hvis du har klær som alle én farge, slik at det er enkelt å flytte bare ett uten å forstyrre andre.

Bag

Bruk en vanlig dagligvarer bag for å kaste oppvaskkluter i rett ut av tørketrommelen. Kaste dem er ikke nødvendig. Posen kan henges på en skuff eller døren knott eller en krok under vasken hvis du foretrekker vesken holder seg ute av syne. Du kan også bruke en skuff eller lagring hyller på samme måte som de er enkelt og praktisk å nå i å få det du trenger.

Hyller

Stables skuffer er bra for lagring oppvaskkluter, blant annet. Hvis du er kort på plass, stable hyller på en hylle i et skap eller under kjøkkenvasken og bruke dem til å lagre oppvaskkluter. Ekstra hyller kan brukes for håndklær, scrubbies og gummi hansker hvis du ønsker.

Hyller og kroker

Installere stick-on håndklestativ eller kroker innenfor kjøkken skap døren for å henge opp brukte oppvaskkluter tørke. Sikre vannet som drypper fra dem ikke vil skade indre av kabinettet. Eller du kan henge dem over ovnen døren håndtaket eller arrangør bak en dør.

Sanitær

Bytte ut eller Rengjør din tallerken klut på slutten- eller begynnelsen - hver dag. Oppvaskkluter er en grobunn for bakterier. Soaking dem i blekemiddel og vann vil desinfisere dem, men hyppige eksponering for blekemiddel kan også føre dem til å slites mer raskt. En liten lager av oppvaskkluter, nok til å komme i mellom Klesvask dager, er nyttig og kan du plassere hver dag klut i kurven og starte på nytt med en ren.