Hva kan jeg bruke til å forsterke bunnen av min tregjerde så små hunder ikke kan unnslippe?

February 19

Hva kan jeg bruke til å forsterke bunnen av min tregjerde så små hunder ikke kan unnslippe?

Eventyrlystne små hunder er flink til å finne en måte å flykte fra confinement. Hvis din Chihuahua eller Jack Russell bestemmes, kan det hende det presse gjennom et gap mellom plankene eller tygge en knute i skogen for å forstørre en eksisterende hull. En løs spiker kan gi en mulighet til å presse styret langt nok til å skli gjennom, og et gjerde uten grunnlag gjør det mulig å grave gjennom undersiden. Forsterke foten av gjerdet selv, med noen grunnleggende materialer.

Styret opp nederst

Den enkleste og billigste forsterkningen er å kjøpe noen 2-tommers med 4-tommers tre struts og spiker dem horisontalt langs bunnen av gjerdet. Så lenge det ikke er et betydelig gap mellom bunnen av oppreist styrene og bakken, kan du spikre bunnen styrene jevnt langs lavest mulig nivå. Fest hvert oppreist til styret med en spiker. Dette sikrer oppreist styrene fra skyves utover, eliminere muligheten av din hund tygde hull og gjøre hele gjerdet mer solid. Imidlertid krever oppgaven litt innsats og mye negler.

Linje nedre halvdel

Installere en fôr langs den nedre indre delen av gjerdet. Dette kan gjøres skygge klut, fjørfe netting eller lerret. Stifte det til gjerdet på toppen og bunnen av fôr, sørge for at du sikre noen deler hvor hullene er større. Bare en veldig bestemt hunden vil kunne tygge gjennom noen av disse stoffene, og små hunder er ikke sannsynlig at styrken i kjevene å gjøre dette. Dette tiltaket vil ikke være effektiv mot en hund graving under gjerdet.

Et grunnlag

Det sikreste alternativet, og også de mest tidkrevende og kostbare, er å bygge et fundament for eksisterende gjerdet. Grave en grøft 3 inches dypt i bunnen som strekker seg under gjerdet på begge sider. Fyll den med et lag av flytende sement, deretter legge lag av murstein eller betongblokker og flytende sement på hver side til en høyde på ca 2 inches over den nedre kanten av gjerdet. Dette skaper en "murstein vegg" foundation på begge sider av gjerdet, og vil sikre at det er helt stabilt og nei hunden vil kunne grave under den, tygge gjennom den eller presse åpen struts der negler har jobbet løs.

Installere en usynlig gjerde

Usynlig gjerde er populære i USA som et alternativ til å installere dyre fysisk gjerde. Imidlertid trådløse gjerder er signalet store, og elektrisk wire gjerder kan være ineffektivt hvis hunden er spesielt innstilt. Installere en grunnleggende modell elektrisk gjerde med senderen krage for hunden som reserve til dine eksisterende tregjerde sikrer at hvis en gjerdet svikter deg, den andre er sannsynlig å gi den nødvendige avskrekking.