Hva kan jeg bruke til å endre min Grout?

December 29

Hva kan jeg bruke til å endre min Grout?

Det kan hende du klar til å endre din grout fordi det har blitt farget eller skitne ser. Gamle eller misfarget grout kan ikke rydde opp til sin opprinnelige farge. Kanskje har du besluttet å endre innredningen og vil endre grout koordinere med nye farger. Uansett grunn du har for å ville endre din fugemasse, er prosjektet en som kan oppnås ved gjør-det-yourselfer.

Grout

Fugemasse er porøs, sement-baserte produktet å holde fliser sammen, holde vann og avslutte en flislagt gulv, vegg eller countertop. Det tjener også til å gi mer styrke til en flislagt overflate. Injiseringsmasse kommer i to former - pusset og unsanded. Unsanded grout brukes til å fylle flis ledd mindre enn 1/8 tomme i bredde. Den er laget av Portland sement, pigmenter og vann. For større ledd lagt sand til blandingen til å redusere muligheten for krymper. Begge typer grout kommer i et bredt spekter av fargealternativer.

Injiseringsmasse fargestoffer

Fugemasse fargestoffer fargen din eksisterende fugemasse. Fargestoffer er tilgjengelig å matche de fleste eksisterende grout fargene, og er egnet for bruk på både pusses og unsanded fugemasse. Du kan gjøre din grout lysere eller mørkere som passer til innredningen, eller bruk fargestoff for å retusjere eksisterende områder. Injiseringsmasse fargestoffer er tilgjengelig med en ekstra sealer, slik at du kan endre fargene og forsegle din grout i en ettrinnsprosess.

Fargemodus prosessen

Forbereder din brikke overflaten grout recoloring vil sikre et mer tilfredsstillende resultat. Reparere alle sprekker eller skadet grout og erstatte eventuelle ødelagte fliser før du begynner å endre farge prosessen. Tillate noen nye grout du bruker i et par dager før. Rengjør flisen og fugemasse grundig. Hvis din forrige grout har vært forseglet, må sealer fjernes for å tillate den nye fargestoff å trenge. Det finnes produkter for å fjerne sealer. Tillate flisen og fugemasse for å tørke helt etter rengjøring. Bruke grout fargestoff fugemasse fugene med skum applikatoren, liten pensel eller tannbørste. Du må dekke hele overflaten av grout best resultat. Hvis fargestoff får på omkringliggende flisen, vent et minutt eller så for fargestoff og tørk overflødig fra din fliser med en tørr klut eller svamp. Injiseringsmasse fargestoff tørker raskt og gulvet skal være trygg for gående samme dag.

Tips

Injiseringsmasse fargestoff er trygt for keramikk og porselen fliser. Ikke bruk fargestoff på noen unglazed fliser, men, som det kan flekken flisene. Etter anvender grout fargestoff, vente minst en uke før mopping. Recoloring flis er en langtekkelig prosess. Hvis du er recoloring store skal områder arbeide i små håndterbare områder samtidig. Hvis din fliser på gulvet, vil du være på hendene og kne for hele prosjektet. Du kan kjøpe kneet pads for å beskytte knærne.