Hva kan jeg bruke til å dekke ventilene på siden av huset mitt?

May 24

Det kan være nødvendig å dekker åpningene på utsiden av hjemmet ditt. Dette kan være for maleri hjemmet eller å forsegle av vents når du forventer uvær. Du kan gjøre en liten dekning fra hardboard. Det er en tynn men ekstremt sterk materiale som beskytter og er enkel å bruke. Det kan være malt eller forseglet og vil vare i mange år. Når du ikke bruker den dekker ventilen, kan du fjerne det og lagre det hvor som helst.

Instruksjoner

•Measure høyde og bredde på åpningen. Bruke en tabell så kuttet et stykke hardboard tre inches lenger i begge retninger. For eksempel: Hvis din vent måler 12 av 18 inches, kutte de hardboard 15-av-21-inches.

•Miter alle ender poppel stykker på en miter så pass på å ikke miste alle lengden. Lå flatt mot mitra dem. Kjøre en perle av bygging fugemasse nedover alle fire delene av poppel. Plass de lange stykker av poppel på langsidene og de korte stykker av poppel på kortsidene - lim sider. Samle kjegleformede hjørnene. Skyte stifter rundt perimeteren hver sjette inches.

•Drill hull rundt omkretsen av rammen bruker litt trådløs skruen pistol og 1/4-tommers. Plassen dem seks inches hverandre, en tomme fra kanten. Plass rammen over åpningen. Sett 2-tommers skruene i hullene. Bruke skruen pistolen for å stramme skruene, sikre rammen over åpningen.

Tips og advarsler

  • Hvis du planlegger å male huset, skru ventilen på første og deretter male det som du male utvendig. Eller du kan male rammen, la den tørke og så skru den på.
  • Hardboard vil hovne opp over tid hvis utsatt for fuktighet. Pass på å forsegle ventilen dekselet.