Hva kan jeg bruke til å dekke sidene av min klimaanlegg?

April 28

Når høst til vinter, er klimaanlegget utsatt for alle av naturens raseri. Enten det er en vindu enheten eller en permanent sentrale luftinntak enhet, må du dekke det opp. Dekker det gir et nivå av miljøvern og vindu-montert enheter, hjelper deg med å holde utkast ut av huset.

Vindusenheter

En grunnleggende vinduet aircondition dekke kan være noe så enkelt som en presenning pakket rundt enheten og sikret med tape. Denne metoden fungerer for den enkleste beskyttelsen mot været, men plast tarp er ikke isolert og kan fremdeles varme og energi å flykte fra huset.

En bedre løsning er å dekke sidene med en isolert, aircondition teppe. Disse er tilgjengelig på de fleste maskinvare og varehus, og de har krok og loop koble stropp for påsetting. De er værbestandig og solid, og fordi de er isolert, de låser i varme og holde ut kaldt.

Sentral Air condition enheter

Selv om kommersielt produsert sentral air dekker laget for værbeskyttelse er tilgjengelig, er de ikke anbefalt siden de tillater gnagere og små dyr en praktisk ly til reiret inne. Når innsiden og beskyttet, disse dyrene ofte gnage gjennom ledninger og skade elektronikken av enheten.

Den beste dekselet for en sentral luften enhet er et stykke kryssfiner som bare passer over toppen. Dette vil beskytte viftebladene fra fallende, wind-borne rusk og henger istappene som kunne slippe gjennom og skade komponentene. Ingen andre dekke er nødvendig.