Hva kan jeg bruke til å åpne porene i tre for Refinishing?

December 17

Refinishing gjenoppretter fullføringen av møbler og gulv å ligne nye. For å refinish tre flater, fjernes gamle utførelser som forsegle tre først. Denne teknikken åpner porene i tre slik at den kan godkjenne flekken. En rekke metoder brukes til å åpne porene av tre å forberede den for refinishing.

Tre porene og Refinishing

Tre kan ha ulike typer porene. Det kan ha ingen distinkte mønster av porene på overflaten av tre, som furu, poppel eller lønn. Disse typer av tre kalles lukket korn og krever ikke fylling av porene til å oppnå en glatt overflate. Andre tresorter har mer åpen, fremtredende porene i korn, ifølge Minwax nettstedet. Dette må fylle å oppnå en glatt overflate på overflaten. Åpne korn av skogen er gjort slik at tre suge i flekken dypere for å skape en rikere eller mørkere farge.

Sandpapir

Sandpapir er en måte å åpne opp korn av tre. Sandpapir fjerner overflate samt partikler av rusk som fyller porene. Når denne overfladisk layer fjernes, er porene i en tilstand for flekken å suge inn tre fibrene lettere. Sliping av bulker og flekker hjelper tre å absorbere flekken jevnere, ifølge den avsluttende ekspert Bruce Johnson på sitt nettsted AskBruceJohnson. Denne teknikken hjelper for å oppnå riktig farge i skogen. Grus tall under 100 er grov og er bra for å fjerne store mengder overflate mens de mellom 100 og 200 er middels grus og brukes for å fjerne riper og åpne porene. Grits over 400 er veldig fin og brukes for siste polering av veden overflaten.

Vann

Når vannet kommer i porene i tre, fører det omkringliggende materialet å svelle, åpner porene for bedre opptak av flekker. Misting med en fin spray vann er en god metode for å bruke for å åpne porene når flekker parkett. La skogen for å tørke og deretter bruke flekken. Denne teknikken kalles "vann popping."

Stålbørste

En stålbørste brukes ofte til å åpne porene av tre i forberedelse til farging. Pensle langs linjene av korn langs hele veden overflaten. Lett scuff overflaten å glatte ned alle grovhet arealer, ifølge nettstedet Wisno møbler Refinishing. Flekken er så brukt for en jevn, selv farge.