Hva kan jeg bruke rydde mitt tregulv som vil få dem Shine?

August 18

Hva kan jeg bruke rydde mitt tregulv som vil få dem Shine?

Holde ditt tregulv ser perfekt og nye krever holde dem feid, spot vaske flekker som du merke dem og dyp rensing hele gulvet etter behov. Ren gulv vil skinne mer enn kjedelig etasjer, og du kan bruke enkelte produkter for å forbedre denne glans.

Støvtørking

Støv samler av overflaten av tregulv. Støv, hår og andre smusspartikler pleier også å samle rundt kantene av parkettdekke og i hjørner. Denne støv vil gjøre gulv se disig og kjedelig. Avhjelpe dette ved støvtørking gulvene grundig med en microfiber støvkost. Støv mopper er enklere å bruke fordi du bare har å presse moppen rundt på gulvet og endre microfiber eller disponibel klut på slutten av moppen når det blir dekket i skitt. Du kan også bruke en mikrofiberklut og støv gulvet for hånd.

Hånd polering

Hånd polering gulvet er en av de enkleste måtene å gjenopprette skinne en gulvet hvis enkel støvtørking ikke fungerer. For å buff gulvene, gni hvert område i en sirkulær bevegelse med en mikrofiberklut. Denne agitasjon, fjernes alle kake eller tøff rester som støvtørking prosessen ikke kunne fjerne. Fordi kluten er vil denne prosessen ikke skade gulvet. Arbeide i ett område først for å finne ut om prosessen jobbet. Hvis den gjorde, Fortsett med resten av gulvet. Hvis ikke, prøv en annen installasjonsmetode.

Hvit eddik

Hvit eddik er en mild surt rensemiddel som også er en naturlig desinfeksjonsmiddel. Hvit eddik er vanlig i mange hjemmelaget rensning løsninger fordi det er naturlig og vil motvirke mange alkaliske flekker som såpe avskum eller hardt vann. Hardt vann og såpe kanneavreise en rest på hardvedgulv gulv som gjør det ser kjedelig eller kalkholdig. For å bruke den, bland 1 kopp hvit eddik med 1 gallon vann. Bruk aldri full styrke hvit eddik som vil det faktisk kjedelig gulvet. Nyt en mopp med løsningen og vri den ut som mulig slik at moppen er litt fuktig. Fuktig mopping hindrer gulvet absorbere for mye fuktighet.

Kommersielle gulvet glans

Produsenter gjør kommersielle gulvet skinner produkter. Disse produktene vil fjerne eventuelle rester som kan være på overflaten av parkettdekke at det forårsaker det å bli kjedelig. Etasje skinne inneholder også visse oljer som nærer parkettdekke og gjøre det skinne. Bruk den for hånd med en mikrofiberklut eller en lange håndtak støv mopp.