Hva kan jeg bruke på en treg toalettet?

June 29

Hva kan jeg bruke på en treg toalettet?

Langsom toaletter produserer ikke som mye rødme makt som når et toalett fungerer riktig, gjør flushing ned avfall i bollen mer av en utfordring enn før. Toalett kan starte drenering sakte plutselig eller over lengre tid, avhengig av årsaken til langsom drenering problemet.

Bøtte med vann

Før du bruker noe annet på toalettet, raskt hell en bøtte med vann i toalettets tanken å fastslå om toalettet har tette eller ikke. Delvis tette får toalettet tregere, men så vil tresko i vannet innløp hull i den toalettskålen. Når du helle vann inn i toalettskålen, må du ikke helle det så fort at noen vann søl ut. Hvis toalettet tømmer som det normalt ville, vil du vite toalettet ikke er tett. Et tett toalett vil fortsatt sliter å spyle etter at du helle i bøtte med vann.

Stempelet

En stempelholderen gir en enkel måte å dislodging tette i et toalett drainpipe. Trakt-cup-stempler er best egnet for bruk i et toalett siden den buede delen nederst på stempelets cup tillater en trakt-cup stempelet til å passe perfekt i et toalett avløp åpning. Når du har plassert stempelet over avløp hull i toalettskålen, må du pumpe håndtaket opp og ned kraftig minst 12 ganger arbeide tresko gratis.

Auger

Et toalett kvernen, også kalt en slange, strømmer ned et toalett drainpipe, kommer i direkte kontakt med tresko selv. Slutten av kvernen har en metall korketrekker-lignende enhet som vil bore gjennom tresko. Når du bruker kvernen, trenger du sannsynligvis bare å mate den vasken på toalettet når siden toalettet ikke har en fullstendig blokkering. Som du mate kvernen ned pipen, spinne kvernen klokken å presse gjennom tresko.

Muriatic Acid

Hvis bøtte testen gjort toalettet flush normalt, lider toalettet fra hardt vann innskudd tilstopping port hullene i kanten av toalettet der vannet fra tanken renner i bollen. Du kan delvis tømme ut opphoping hardt vann ved hjelp av et instrument som en tre dowel, men muriatic acid nullstiller ikke bare innskudd du ser, men også de som finnes opp linjen fra port åpningene. Du først fortynne 1 del muriatic acid med 10 deler vann og deretter helles i ned overflyt røret inne i toalettet tank. Etter en halvtime, kan du skylle toalettet og gjenta rengjøringen forarbeide en gang.