Hva kan jeg bruke for utfylling Under en over bakken Pool Over betong?

May 27

Hva kan jeg bruke for utfylling Under en over bakken Pool Over betong?

Over bakken svømmehaller er billigere forslag enn i bakken bassengene når du velger en bakgården pool. Selvfølgelig er en over bakken svømming basseng må være riktig plassert på hva overflate det satt på. Du kan for eksempel ha en betongplate du planlegger å plassere din over bakken pool. Over bakken pool på en betongplate, men må ha polstring under bassenget gulvet hvis sanden er ikke et alternativ.

Betong utfylling

Sand polstring under gulvet i en over bakken pool sitter på en konkret blokk er ikke lurt fordi sanden kunne la bassenget flytte litt. Hvis du vil ha en over bakken svømmebassenget på konkrete puten eller skive, finne et materiale som er myk ennå ikke enkelt skifte. En god løsning på problemet med polstring under en aboveground basseng på betong gulvet er heldekkende eller stive skum isolasjon.

Solid skum isolasjon

Solid skum isolasjon kan være en ideell utfylling, eller underlayment, som sitter mellom bunnen av bassenget gulv og betongen. En av fordelene med solid skum isolasjon er at den har laget av polystyren eller polyuretan og er lett kuttet og formet. Plus, solid skum isolasjon kan kjøpes i en rekke tykkelser. Også skyve solid skum isolasjon ikke rundt på betong når en over bakken pool vann vekt er plassert på den.

Teppet utfylling

Visse typer gulvteppet utfylling kan også brukes som polstring for over bakken pool sitter på betong. Som solid skum isolasjon, er teppe utfylling leveres i ulike tykkelser og lett kuttet og formet. Hvis du vurderer teppe polstring for bruk under en over bakken svømmebassengets gulvet, gå med en som er vurdert for trafikk. Avhengig av hvor myke du bassenget gulvet å være, må du kanskje to lag teppet polstring under det å være effektive, skjønt.

Kommersielle produkter

Hvis du ønsker å bruke mer penger for polstring til å gå under en over bakken pool gulvet når den sitter på betong finnes kommersielle alternativer. Ett selskap i særdeleshet gjør en pute for bassenget etasjer som er skåret for å passe de fleste standard-form over bakken svømmehaller. På tidspunktet for utgivelsen, preformed bassenget gulvet polstring kostnader ca $140 for en 18-fots runde over bakken pool. Kommersielle bassenget gulvet padding er ikke veldig tykk så må du sannsynligvis to eller flere lag. (Se referanser #4 og kommentarer #1)

Betraktninger

Minimum overflate Velg over bakken pool gulvet underlayment padding som er glatt. Glatte overflaten er nødvendig som underlayment polstring en over bakken pool gulvet å unngå bassenget gulvet rynker eller støt. Også betongen at du legger over bakken pool på må være veldig nivå å unngå mulige problemer som bassenget veggen kollapser. Betong går fra 4 til 8 inches, som er mer enn nok for de fleste noen over bakken pool vekt.