Hva kan jeg bruke for tærer tette?

June 1

Hva kan jeg bruke for tærer tette?

Tærer tette er vanligvis en at helt stopper vann fra å kjøre. Dette utelukker bruker mange kommersielt tilgjengelig avløp rengjøringsmidler, fordi de må komme i kontakt med hindringen for å oppløse den. Rørleggere kan ty til svært etsende væsker, men de er farlige, og det er bedre for huseiere å prøve mekanisk rettsmidler først. De to mest rørleggere bruker til å klare avløp er en stempelholderen og et avløp kvernen eller slange.

Stempelet

Hvert hjem bør ha en stempelholderen. Det er en av de enkleste verktøyene å bruke for å tømme avløp og det er nesten alltid effektiv. En vanlig klokkeformet stempelholderen vil arbeide med vask eller badekar avløp, men toalettet bør du bruke en med en konisk blenderåpning for å få bedre sugekraft. Sørg alltid for det er vann i kampen før du stuper eller verktøyet vil ikke gjøre en forsegling. Pumpe den et par ganger og fjerne den hvis det er noen forbedring, og gjenta. Du må kanskje gjøre dette flere ganger før du merker noen effekt.

Hånd Auger

Et avløp kvernen eller slange, er et effektivt redskap fordi det bryter opp tresko i stedet for å tvinge dem lenger ned i avløpet, og du kan bruke den selv om kampen er full av vann. Hånd skruene har et håndtak at du manuelt skru etter at du har matet slangen i avløpet. Hodet er dannet i en skarp spiral, og Spy håndtaket roterer det slik at det kan kutte vei gjennom hindringen. Det er separate skruene for toalett og vask avløp, og de har en maksimal rekkevidde på ca 3 fot.

Makt Auger

Heavy-duty-versjon av en hånd kvernen er en strøm kvernen er verktøyet du trenger for hindringer begravd dypt i avløpet linjen. Den har en rekkevidde på opp til 50 fot og utvikler mer skjæring kraft å jobbe sin vei gjennom sta tresko. Setter inn en makt kvernen i avløpet linjen gjennom en rent ut plugg er best å prøve å jobbe den gjennom P-trap. I fravær av en rent ut, fjerne toalett eller P-trap, hvis mulig, og sette kvernen direkte inn i avløpet linjen.

Rør demontering verktøy

I noen tilfeller kan det være noe annet alternativ enn å fjerne toalettet eller demontere P-trap på en kjøkkenvask avløp og manuelt fjerne hindringen. Du trenger bare ett verktøy til å demontere mest avløp eller fjerne et toalett, og det er et sett med tang for slip-lås. Den serverer funksjonen av en skiftenøkkel for skruen ved å skru boltene og P-trap nøtter er også nyttig for gripende rør å dra dem fra hverandre. Foruten caliper, har en stor spor skrutrekker på hånden for å lirke rusk fra fellen eller toalett og en lommelykt slik at du kan se hva du gjør.