Hva kan jeg bruke for flekker på min rustfritt kjøleskap?

January 27

Rustfritt stål kjøleskap kan gi kjøkkenet et elegant og moderne utseende. Men denne sleekness kan bli skjemmet av fingeravtrykk og andre flekker som pleier å dukke opp lett på selv børstet rustfritt stål. Forhindre dette ved å tørke opp flekker snarest du legge merke til dem. Bruk rensning løsninger du kanskje allerede har i ditt hjem som ikke skade rustfritt stål finish.

Glass rengjøringsmidler

Glass renere er en vanlig renere i mange hjem og det vil lett fjerne flekker fra rustfritt stål kjøleskap. For å bruke den, spray løsningen over hele rustfritt stål overflaten og umiddelbart tørke den med papirhåndkle eller klut. Tørk til kjøleskapet er tørr som rustfritt stål lett danner vann merker.

Babyolje

Babyolje vil fjerne flekker og vil polere rustfritt stål slik at det skinner og har en reflekterende overflate. For å bruke den, kan du bruke som liten babyolje som mulig til hele rustfritt stål overflaten. Arbeid til kjøleskapet vises jevnt glatt og skinnende. Buff overflødig olje av med en ren klut slik at kjøleskapet overflaten ikke føles fet.

Club Soda

Club soda er effektiv for å fjerne flekk merker uten forårsaker skade til overflaten. For å bruke det, suge en ren klut i club soda og gni den over hele kjøleskapet mens betaler spesiell oppmerksomhet til flekkete områder. Umiddelbart tørke området med en annen ren klut. Gni langs korn å få den beste glansen.

Rubbing alkohol

Rubbing alkohol er effektivt for spot rengjøring flekker fordi det tørker fort og vil ikke la vann merker. For å bruke det, nyt en ren klut i rubbing alkohol og gni den over flekker før de er borte. Rubbing alkohol kan være giftig og det er brannfarlig så hold den borte fra barn og åpne flammer.

Hvit eddik

Hvit eddik er en alle naturlig rengjøringsmiddel kan du fjerne flekker på rustfritt stål kjøleskap. For å bruke det, suge en klut i hvit eddik og gni den over flekker. Umiddelbart tørke området for å sikre at det er ingen vann merker. Hvit eddik er også effektiv for å fjerne lukt fra rustfritt ståloverflater.

Mikrofiberkluter

Hvis flekker er svært lett, kan du bare buff dem ut med en mikrofiberklut. Ikke bruk bomull som det vil forlate lo stykker på kjøleskap overflaten. For å bruke den, gni flekker fast før de er borte. Gni langs rustfritt stål korn å få den beste polske.