Hva kan jeg bruke for Ben på en Patio tabell?

October 15

Hva kan jeg bruke for Ben på en Patio tabell?

Endre landskapet av måltider ved å nyte dem utenfor på en hjemmelaget patio tabell. Som andre bord har en patio tabell en topp og en etappe base. Det er mange designmuligheter for å koordinere beina med toppen. Lage et sett med enkle patio tabell Ben av tre eller gjenbruke gamle tabellen ben eller dekorative finner å gjøre en eklektisk, en-av-en-slag stykke.

Four-By-Fours

Et par 4-inch-by-4-inch-by-8-foot innlegg hver skåret i to standardformat Ben gjør fire enkle, men tett, bord ben. Standard Tabellhøyden er ca 30 inches høy, selv om noen er litt høyere eller lavere.

Trekk bordplatens tykkelse fra 30 inches å finne nøyaktig etappe målinger. Overføre dette målet til 4 av 4 stykker med en blyant og rette kant, og kutt dem med en sammensatt miter så til ren, rett kutt gjennom skogen.

Knytte disse etappene til tabellen topp med store tosidige dowel skruene som skru på øverst i midten av hver etappe. Bore hull for skruen i hvert ben, og vri skruen i hullet med andre gjengede enden fortsatt stikker ut. Bore et lite hull i hvert hjørne for Ben innlegg og Tvinn dem til toppen av hver etappe er tett og flush mot undersiden av tabellen.

Dekorative kolonnen innlegg

Finn fire gamle dekorative kolonnen innlegg, og du vil ha en base for tabellen patio. Klippe toppen av hvert innlegg med en sammensatt miter så lage flatt, nivå overflater. Kjøre dowel skruer i midten av hver plugg innlegg, så skru hver kolonne i hjørnene av tabellen.

Betong Birdbath baser

Betong birdbaths har ofte to deler-birdbath bollen og base. Gjøre en patio bord med fire baser og en tabell topp. Betongs vekt gjør dem vanskelig å flytte, så bordplaten kan bare være på baser uten skruer eller vedlegg.

Resirkulert tabellen Ben

Bena på en gammel innendørs bord kan males med slitesterk, værbestandig, utvendig maling som bladene en emalje finish når tørr. Skru etappe på undersiden av tabellen. Kombinert med bordplaten, disse etappene gis et nytt formål og kan Vær temperatur og klimaks endringer.

Betraktninger

Knytte noen av disse etappene til en metall eller runde bord kan være utfordrende. Innsetting gjennom tabellen topp er overflaten og ned i bena er ikke et problem, må deretter en etappe base konstrueres først. Basen blir en firkant eller rektangulære 1-inch-thick styret kuttet til å passe inn i feltet under bordet.

I stedet for kjøring dowel skruer i bena, vil bena være boltet gjennom toppen av styret. Plasser styret på beina, med ett ben i hvert hjørne. Bruke trelim på toppen av hver etappe, og plasser brettet på toppen. Bore et hull gjennom toppen og inn hver etappe, og skru i en 3-tommers hex bolt til det er jevnt med styrets overflate.

Bruke et sterkt lim som binder tre på metall på brettet, så center bordplaten over Ben sokkelen.