Hva kan jeg bruke for å få et inntrykk av teppet?

May 31

Fjerning av møbler eller omorganisere møbler kan resultere i flate områder på tepper, eller teppe visninger. Bruk ett av mange elementer i hjemmet for å fjerne carpet visninger, men det er best ikke å bruke fluffing elementer for kraftig å unngå å skade teppe fibrene.

Gammel tannbørste

Gamle tannbørster har mange bruksområder i hjemmet når du er ferdig med dem for å rengjøre tennene, som skrubbing avskum av badet fliser vegger. Du kan også bruke dem til å fjerne carpet inntrykk, men Rengjør dem først for å unngå etterlot hvite merker fra tannkrem på tepper. Gni tannbørsten i en skånsom bevegelse over inntrykk perk opp teppet fibrene og fjerne innrykket.

Vakuum

Bruk et vakuum for å fjerne carpet visninger. Bevege møbler for rengjøring selv om du ikke ønsker for å fjerne visninger. Bruk tynnere vakuum dyser bruke direkte vakuum sugekraft inntrykk. Gå over inntrykk av flere ganger å trekke inntrykk av teppet av den vakuum sugekraft. Bruk fingrene til å fluff inntrykk, slik vakuum kan lettere fibrene stå rett.

Ice Cube

Isbiter er et annet hjem middel for å fjerne carpet visninger. Plasser en isbit i bulk og la den smelte inn i teppet fibrene. Fibrene vil perk opp som et resultat, selv om dette MIDlet er bedre igjen for tepper og tepper ikke overholder gulvet, som is som smelter inn i tepper med polstring under kan føre til dannelse av mold og mugg. Plasser papirhåndklær eller en gammel fille under et teppe å unngå isen forårsaker vannskade på tregulv.

Mynter og ekstra ideer

Bruke mynter for å gjøre teppet fiber stå opp rett igjen. Gni en penny frem og tilbake over teppe fibrene å gjøre dem stå opp, men kjører fingrene gjennom teppet fibrene som hjelp til å fjerne inntrykket. Tannpirkere er et annet alternativ for fluffing flat teppe fibre, men du kan bruke andre thin redskaper, som viskelær blyanter eller gamle knapper hvis du har feilplassert penny glasset.