Hva kan jeg bruke å holde maur av mitt Pavers?

September 28

Asfaltutleggere er en dekorativ tillegg til arkitektonisk anlagte verft, ofte med en fet inngang til ditt hjem og eiendom. En av de vanligste klagene om veier er imidlertid at de er i kontinuerlig behov for maur patrulje. Mens du kan aldri utrydde utendørs skadedyr, kan du holde dem i sjakk med en kombinasjon av behandling og vedlikehold.

Drepe dem naturlig

Hvis du allerede se ryddig liten hauger indikerer entryway i maur tunneler, være første steg å fjerne så mange av skadedyr og sine hjem som mulig. En vanlig, sikker og miljøvennlig effektiv måte å drepe maur er å helle kokende vann inn i hullene. Vannet vil drepe maurene du ser og mange du ikke lenger ned i tunnelen. Full-styrke eddik er også en effektiv ant-killer, og har den ekstra fordelen av varer litt lenger enn vanlig vann.

Maur plantevernmidler

En rekke plantevernmidler produkter er spesielt beregnet for utendørs bruk maur kontroll. Produktene anvendes som en væske eller gel eller brukes som en solid agn, er utformet for å bli transportert med speider maur tilbake til reiret å drepe dronningen. Væsker er spesielt effektive på utleggere fordi de er i stand til suge gjennom sprekker og nå under steinen. Teste et lite område før hele turen, som noen produkter vil permanent farge stein.

Forarbeidet

Når du har gjort ditt beste for å fjerne gjeldende beskjære av maur, motløs nye kolonier tar opp residens med noen forebyggende vedlikehold. Først Fjern crevices av ugress og jord. Du kan dra ugress, bruke miljøvennlig produkter som eddik eller bruke kommersielle Luke-mordere som Roundup.

Fylle sprekker

Etter fjerner ugress, fyll mellomrommene mellom stein med en blanding av utleggermaskin sand og en detaljert insektmiddel å ytterligere holde maur i sjakk. Også bruke insektmiddel som omkretsen barriere.

Tetningsmasse

Et annet alternativ som brukes av entreprenører er å legge en polymer til sand. Dette bidrar forsegle sprekker og gjøre det vanskeligere for maur og ugress å hule gjennom de smale slisser.