Hva kan hjelpe rense et toalett med en stempelholderen?

November 1

Hva kan hjelpe rense et toalett med en stempelholderen?

Nøkkelen til å tømme toalettet tette effektivt med en stempelholderen finnes noen ganger bruke litt ekstra innsats. Vær oppmerksom at stemplene er laget for å fungere på grunt tresko, og gjøre hva du kanne for å hjelpe stempelet utøve sin sugekraft tvinge på avløpet.

Bruk høyre stempelet

Hvis du vil fjerne toalett tette effektivt bruker en plunger, kontroller at du bruker et toalett stempelet i stedet for en vask stempelholderen. Selv om det kan hende at to lignende, et toalett stempelet har en større gummi cup på slutten og har også en klaff, eller flens, nederst på den koppen. Denne klaff lar toalett stempelet passe bedre inn i toalettet avløpet og opprette en mer effektiv sel mens du bruker stempelet.

Mer vann

Hvis det ikke er mye vann i toalettet, aldri tømme det slik at flere tank vann vil strømme ned i bollen. Bare helle mer vann direkte i bollen, slik at bollen er omtrent halvfull. Stempelet koppen bør være helt under vann å være effektiv. Også hvis bollen er overfylt med vann, kausjon ut ekstra beløpet med en plastkopp. Husk å ha på plastikk hansker når du gjør dette.

Vaselin

Stempelet fungerer slik det skal, har en tett forsegling opprettes koppen og den toalett. Hvis du vil opprette denne seal, gni et tynt lag med vaselin rundt nederste kanten av toalett stempelet.

Venter

Noen ganger er det sant at hvis først du ikke lykkes, styrter og stuper igjen. Bruk ca 12 opp slag med stempelet på toalettet avløpet. Se på Bollens vannstanden og se hvis den går ned. Hvis vannet ikke, ikke umiddelbart motet og tenke stuper avløpet ikke fungerer. Fortsett å bruke stempelet i sett på 12 opp bevegelser. Venter for en kort periode noen ganger gjør materialet er clogging avløpet å løsne, og bruker stempelet igjen fullt løsner det.